TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demirtaş: Yangını çocuklar çıkarıyor

Adana Kürkçüler Cezaevi çocuk koğuşunda mahkumların çıkarttığı yangında 3’ü ağır, 11 kişi yaralandı

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2017 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2017 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Demirtaş: Yangını  çocuklar çıkarıyor

Demirtaş: Yangını

çocuklar çıkarıyor

 

 

 

ADANA (İHA) - Adana E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndaki çocuk koğuşunda yangın çıktı. Yangında 3’ü ağır olmak üzere 11 kişinin yaralandığı ifade edildi.
Yangın, saat 23.45 sıralarında merkez Sarıçam İlçesi Kürkçüler mevkindeki Açık ve Kapalı Cezaevin'de bulunan çocuk koğuşunda meydana geldi. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek müdahale etti. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında yaralanan ve dumandan etkilenen çocuk koğuşunda aralarında mahkum ve gardiyanların da bulunduğu 11 kişi kentteki hastanelere kaldırıldı. Çocuklardan biri ve baş gardiyanın durumlarının ağır olduğu öğrenildi. 
Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve Adana Cumhuriyet Baş Savcısı Ali Yeldan, dumandan etkilenen mahkumlar hakkında bilgi almak için Numune Eğitim ve Araştırma hastanesine geldi.

“YANGINI MAHKUMLAR ÇIKARTTI”

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndaki çocuk koğuşunda çıkan yangının, mahkûmlar tarafından yapıldığını söyledi. 
Demirtaş basına yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

”Kürkçüler cezaevinde 23.30 sıralarında 6 hükümlü ve tutuklunun kaldığı koğuşta yangın çıktı. Yangın üzerine 5 kamu görevlisi müdahale ediyor. Şuan 11 tane yaralımız var. Hepsi dumandan zehirlendi. Hükümlü ve tutuklulardan 3 tanesinin durumu ağır, diğer kişilerin durumları çok iyi, kamu görevlilerimizin de durumları iyi. Yangını koğuşta bulunan çocuklar bilerek çıkarıyor.”

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.