TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rekor kıracağız

Adana Veteranlar Masa Tenisi turnuvasına 400’e yakın sporcu beklediklerini belirten Turnuva Komite Başkanı Sağ, iz bırakacak bir turnuva yapacaklarını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2017 18:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2017 18:23
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Rekor kıracağız

Rekor kıracağız

 

 

 

ÖZEL HABER

Zekeriya ŞAHİN

ADANA(İLKHABER) -  Bu yıl 5.’si yapılacak olan Geleneksel Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası’nda hazırlıklar son hızla sürdürülüyor. 11-12 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek turnuvada 400’e yakın bir sporcunun katılması bekleniyor.

Turnuvanın Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Adana Masa Tenisi İhtisas Kulübü Derneği tarafından Ç.Ü. Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda yapılacağını kaydeden Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası Komite Başkanı Kemal Sağ, turnuvanın kalitesinin Türkiye genelinde dost ve düşmanlar tarafından kabul edildiğini ve kaliteli bir turnuvanın gerçekleşmesi için büyük bir özveriyle mücadele ettiklerini söyledi.   

Turnuvada geçen yıl 270 sporcunun iştirak ettiğini, bu yıl ise rakamı hayli aşacaklarını ifade eden Sağ, şöyle dedi:

“Gerçekten de turnuvamız her yıl kalitesinin üzerine ilave ederek yol alıyor. Geçen yıl 270 sporcu turnuvaya bizzat katıldı. Hatta 5 ülkeden 20’ye yakın yabancı sporcu da katılmıştı. Bu turnuvada ise 8-9 ülkeden 20-25 yabancı sporcunun katılmasını ümit ediyoruz. Turnuvanın başlamasına hayli zaman var ve şu anda 50 kişi adını yazdırdı. Bu da bize turnuvaya 400’e yakın sporcunun geleceğine bir işarettir. Geçen yıl biz sporcu sayımızla bir rekor kırmıştık. Şimdi kendi rekorumuzu kıracağız. Biz, iz bırakacak bir turnuvanın peşindeyiz ve Adana’yı en iyi şekilde tanıtma amacında olacağız. Salonda 42 masa kurulacak ve turnuva boyunca 2 bin 500 maç oynanacak. Bir oyuncu Turnuvada maç oynayacak. Bir bayan sporcuda bulduğunda bu sayı dokuz olacak. Ve turnuvamız resmi hakemler tarafından yönetilecek. Turnuvamızda dereceye girecek sporculara kupa ve madalya verilecek.”

TURNUVA ŞARTLARI

Turnuvaya 30 yaş üzerinde bayan ve erkeklerin sporcu lisansını veya sağlık raporunu ibraz ettiği taktirde katılabileceğini ifade eden Sağ, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Yarışmalar ekrek – kadın ferdi(single) erkek kadın (çift) karışık (mix) kategorilerinde yapılacaktır.

Yaş kategorileri de şöyle belirlendi:

Tek erkekler: 30-39, 40-49, 50-59, 60-64, 65-69, 70 ve üzeri.

Tek kadınlar: 30-39, 40-49, 50 ve üzeri.

Çift erkekler: 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, 70 ve üzeri.

Çift kadınlar: 30-39, 40-49, 50 ve üzeri.

Karışık: Serbest.    

“KALACAK YERLER AYARLANDI”

Turnuvaya katılacak olan sporcularımızın yer sorunları da ayarlandı. Adana’da çeşitli otellerle yaptığımız görüşmelerde isteyen sporcu irtibata geçtiği her hangi bir otelde kalabilecek ve akşam yemeğini ise yüzde 10-20 indirimle yiyebilecektir.

“ADANA KEBABI ÜCRETSİZ”

Sporcularımız cumartesi ve pazar günü öğlen yemeğini Hasan Usta Restoran ocak başında ücretsiz olarak yiyebilecektir. Ayrıca Adana anısı olarak da sporcularımıza tişört, anahtarlık, katılım belgesi, çeşitli promosyonlar sunulacaktır. Bunların dışında da turnuva boyunca ücretsiz cezerye, şalgam suyu, ayran, çay ve su ikramı da yapılacaktır.”

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.