TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tamer Dağlı: Türk-İş’i önemsiyoruz

AK Parti Adana Milletvekili ve KİT üyesi Tamer Dağlı, Türkiye’nin en büyük İşçi Konfederasyonu olan Türk-İş’i önemsediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2017 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2017 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Tamer Dağlı: Türk-İş’i önemsiyoruz

  Tamer Dağlı: Türk-İş’i önemsiyoruz

ADANA (İLKHABER)-AK Parti Adana Milletvekili ve KİT üyesi Tamer Dağlı, Türkiye’nin en büyük İşçi Konfederasyonu olan Türk-İş’i önemsediklerini söyledi. “İşçinin hakkını arayan, kazanılmış hakların korunmasında çalışmalar yapan Türk-İş’i önemsiyoruz. Görüş ve önerilerini dikkate alıyoruz” dedi.

Meclis çalışmalarının arta kalan zamanlarını Adana’da geçiren ve STK, Meslek Odaları ve İşçi Sendikalarını ziyaret eden Tamer Dağlı, beraberinde Vakıf Katılım Bankası Adana Müdürü Kürşad Yaşar ile birlikte Türk-İş 4. Bölge Temsilciliğine nezaket ziyaretinde bulundu.

Dağlı, burada Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ve Türk-İş’e bağlı Sendika Başkanları tarafından oldukça samimi bir şekilde karşılandı.

“GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ”

Türkiye’nin en büyük işçi kuruluşu olan Türk-İş’in çalışmalarını yakından takip etmeye çalıştığını belirten AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, “Sorunlarınızın çözümü ve taleplerinizin karşılanması için var gücümle sizlerin yanındayım” diye konuştu.

“HATA VARSA TELAFİ EDİLMELİ”

15 Temmuz darbe kalkışması sonrası ülke genelinde FETÖ/PDY yönelik başlatılan operasyonlara da değinen Dağlı, “Ülkemizin büyük bir badirenin eşiğinden döndü, aziz milletimizin sağ duyusu bu hain girişimin önüne geçti. Bu süreçte gözaltılar yaşandı, halen de devam ediyor. Bu süreç de mağduriyetler de oluştu. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Ak, kara ayrılmalı. Bizlerde bunu istiyoruz. İnanıyorum ki suçu olmadan, bir iftara yüzünden görevden alınanlar, masum oldukları ortaya çıkacaktır ve görevlerine iade edilecektir. Hata varsa, yanlış varsa bu mutlaka telafi edilmelidir” dedi.

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gülnar, çalışma hayatında ki sıkıntıların halen devam ettiğini hatırlatarak, sorunların çözümü konusunda hükümet yetkililerinin verdiği sözleri en kısa sürede yerine getirmelerini istedi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.