TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avcıoğlu: Hacı Musa Aşireti devletin ve milletin yanında

Güneydoğu’nun güçlü ve köklü aşiretlerinden Hacı Musa Aşireti’nin lideri Abdurrahim Aycıoğlu, aşiretlerinin 1985 yılından bu yana PKK terör örgütüne karşı başarıyla mücadele ettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2017 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2023 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Avcıoğlu: Hacı Musa Aşireti devletin ve milletin yanında

 ŞIRNAK(İLKHABER) – Güneydoğu’nun güçlü ve köklü aşiretlerinden Hacı Musa Aşireti’nin lideri Abdurrahim Avcıoğlu, aşiretlerinin 1985 yılından bu yana PKK terör örgütüne karşı başarıyla mücadele ettiğini söyledi.

Bölge halkından topladığı istihbarat bilgilerini de değerlendirerek, Türkiye’yi kana bulayan hain terör örgütü PKK’ya karşı ülkenin savunmasında etkin rol oynayan Hacı Musa Aşireti’nin gerçek anlamda vatansever bir aşiret olduğunu vurgulayan Avcıoğlu şunları söyledi:

"Hacı Musa Aşireti, çoğunlukla Şırnak Cizre’de ikamet eden lakin Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde mensubu bulunan, Kuzey Irak ve Suriye’de de mensupları bulunan ve Şırnak bölgesinde 4 bin kişilik silahlı korucusu ile vatana millete hizmet eden vatansever bir aşirettir. Bizler ölümüne vatanı için çarpışan insanlarız ve bizim gibi isimsiz kahramanlar Türk devleti ve milletinin yanında yer alarak PKK terör örgütüne karşı mücadelesini sürdürmektedir.

Ben Kürdüm. Şırnak Cizreliyim. Lakin her zaman ve her yerde diyorum ki  Ne mutlu Türküm diyene. Vatan ve millet sevgimiz bizim için bu kadar önemlidir. Bizler de Güneydoğu’da böylesine milletini vatanını seven Kürt aşiretlerin olmasından ötürü büyük bir memnuniyet duymaktayız. Ülkenin savunmasında kahramanca direnen başta Hacı Musa Aşireti olmak üzere tüm aşiret mensuplarına Türk milleti olarak şükranlarımızı iletiyoruz. Devletimizin de böylesine vatansever aşiretlere her türlü desteği verip onların yanında olduğunu varlığını hissettirmesi gerektiğini dile getiriyor ve devletimizin bu hususta da gerekeni yapacağından şüphe duymuyoruz.  Bölgede görev yapan asker polis tüm devlet görevlilerinin ve de bölgede ki Hacı Musa Aşireti gibi vatansever aşiretlerin Allah yar ve yardımcısı olsun. Hepsini Allaha emanet ediyoruz. Ne mutlu Türküm diyene.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.