TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜED’den Nacar’a ziyaret

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret turunu sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2017 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2017 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
TÜED’den Nacar’a ziyaret

TÜED’den Nacar’a ziyaret

 

 

ADANA(İLKHABER) - Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret turunu sürdürüyor. Adana’ya yeni atanan Adana İl Müftüsü Hasan Çınar’a ardından da Adana Vali Yardımcılığı’ndan Karataş İlçe Kaymakamlığı’na atanan Durmuş Gençer’e “Hoşgeldiniz” ziyaretinde bulunan yöneticiler, bu kez de Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Halil Nacar’ı ziyaret etti. İyiyürek,  üyelerine sağlık alanında verilecek hizmet için Dr. Nacar’dan destek istedi.

Yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kastalmış, Sabit Bakıner, Sabahattin Metiner ve Yaşar tekin ile birlikte Yönetici Dr. Nacar’ı ziyaret eden Başkan İyiyürek, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Genel Merkezin aylık yayınladığı TED dergisini de Nacar’ı sunan İyiyürek, Türkiye’de kendilerine üye bir milyon civarında emeklinin, Adana’da da üye sayılarının 62 bin civarında olduğunu belirterek,” Sayın Nacar, bir çok emekli üyemiz yaşlı olduğundan, yol yordam bilmediğinden bize geliyor ve Aşkım Tüfekçi’nin sağlık hizmetinden yararlanmak için bizden yardım bekliyor. Biz bu durumda olan üyelerimizi size gönderirsek onlara yardımcı olabilir misiniz. Bizler bu konuda sizden destek bekliyoruz. Vereceğiniz destek üyelerimizi sevindirecektir.” dedi.

 “DESTEK OLURUZ”

Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Nacar da özelikle ziyaretten dolayı sevincini ifade ederek, hastane hakkında bilgi verdi. Hastanenin oldukça yoğun olarak hizmet verdiğini iki gün önce ve hastaneye 8 in 502 kişinin başvurduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“ Gerçekten de yoğun günler yaşanıyor. Ek binalarımızın hizmete girmesiyle daha iyi bir sağlık hizmeti vereceğiz. Hastanemizde bulunan doktorlarımız kendi alanlarında uzman kişiler. Tüm doktorlar tıbbi dananım açısından çok iyiler. Bizburada en güzelini yapmaya çalışıyoruz. Bizim için önemli olan canlıya hizmet etmek önemlidir. Şuna inanın. Biz kendimize uygun görmediğimiz bir şeyi başkasına yapılmasını istemeyiz ve buna da izin vermeyiz.

Benim babam da emeklidir. Sizin göndereceğiniz emekliler gelsinler elimizden ne geliyorsa fazlasını yaparız. Bundan emin olun.”

TÜED Adana Şube Başkanı İyiyürek, Dr. Nacar’a gösterdiği yakınlık ve verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti ve ziyaret anı fotoğrafının çekimiyle sona erdi.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.