TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aladağlı çocukları mutlu eden destek

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, başta Aladağ yurt yangınında mağdur olan ailelere ve çocuklara olmak üzere, bölgede eğitim gören çocuklara yönelik başlattığı destek çalışmaları artarak sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2017 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2017 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Aladağlı çocukları mutlu eden destek

  Aladağlı çocukları mutlu eden destek

 

ADANA (İLKHABER)- Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, başta Aladağ yurt yangınında mağdur olan ailelere ve çocuklara olmak üzere, bölgede eğitim gören çocuklara yönelik başlattığı destek çalışmaları artarak sürüyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bürokratları bölgeye bizzat giderek; Dölekli İlkokulu, Dölekli Ortaokulu, Kökez Cumhuriyet Ortaokulu, Kıçak Şehit Arif Mamış İlkokulu, Kıçak Ortaokulu, Büyüksofulu İlkokulu, Büyüksofulu Ortaokulu, Gerdibi İlkokulu, Gerdibi Ortaokulu, Yetimli İlkokulu, Yetimli Ortaokulu öğrencilerine spor ayakkabı, basketbol topu, futbol topu ve kitap dağıttı.

Bölgede ilkokul ve ortaokul bunulan köylerin yüzde 80’ine ulaşarak, öğrencilerin tamamına malzeme dağıtan Adana Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Başkan Hüseyin Sözlü’nün, Aladağ’a desteğin kesilmemesi yönündeki talimatlarını uyguladıkları belirttiler.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.