TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kupaya adım adım

Liselerarası Genç Erkekler Futsal İl Birinciliği eleme tur karşılaşmaları devam ederken, ilk 16 takım arasına giren takımlar da beliriyor

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2017 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2017 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kupaya adım adım

Kupaya adım adım

 

Zekeriya ŞAHİN

ADANA(İLKHABER) – Liselerarası Genç Erkekler Futsal İl Birinciliği eleme tur karşılaşmaları tüm hızıyla devam ederken, son 16 takıma kalmak için takımlar kıyasıya mücadele ediyor. Nihat Geven Spor Salonu’nda dün oynanan maçlar sonucunda 16 takım rakiplerini eleyerek tur sevinci yaşadı.

8 MAÇTA 54 GOL

Liseler futsal eleme maçları bol gollü geçiyor. 8 maçta 54 golün atıldığı karşılaşmalarda zaman zaman zaman gergin anlar da yaşanırken, maça gelen bazı öğrenciler tribüne çıkarak takımlarını desteklemesi karşılaşmalara ayrı bir renk kattı.

Dün oynanan 7 maç normal sürede galip gelen takımı belirlerken, bir maç ise berabere bittiğinden penaltı atışlarına geçildi.

Dr. Feyyaz Etiz Anadolu Lisesi ile Hakkı Polat Anadolu İmam Hatip Lisesi karşı karşıya geldi. İki takımın 30 dakikalık oynama süresinde yenişemedi ve maç 2-2 sona erdi. Kurallar gereği penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonucunda 6 - 5 üstünlük sağlayan Dr. Feyyaz Etiz Anadolu Lisesi tur atladı önümüzdeki hafta sekize kalma maçına çıkacak.

KARŞIYAKA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Futsal Adana Şampiyonası’nda geçen yılın Adana üçüncüsü olan Karşıyaka Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi zorlu bir mücadeleden sonra 75. Yıl Anadolu Lisesi’ni 4-2 yenerek tur sevinci yaşadı. Soyunma odasında sevinç çığlıkları atan öğrenciler, “Adana birinciliğini elde etmek için mücadele vereceğiz.” dedi.

Günün oynanan diğer maçında ise Turgut Özal Anadolu Lisesi ile Erkan Koleji karşı karşıya geldi. Erkan’ı 5-2 ile saf dışı bırakan Mavi-Beyazlı ekip turu atlamanın keyfini çıkardı.

KALESİNİ GOLE KAPATTI

Bu yıl şampiyonluğun güçlü ekipleri arasında gösterilen TOKİ Sarıçam Anadolu Lisesi zevkli ve çekişmeli geçen maçtan sonra Kiremithane Endüstri Meslek Lisesi’ni 7-0 ile geçerken, kalesini gölo kapatmanın mutluluğunu yaşadı. TOKİ Sarıçam Anadolu Lisesi oynadığı hızlı futboluyla göz doldururken rakiplerine de göz dağı verdi.

SUNGURBEY ANADOLU LİSESİ GÜLDÜ

Günün en çekişmeli geçen maçlarından birisi de ÇEAŞ Anadolu Lisesi ile Sungurbey Anadolu Lisesi arasında oynandı. Her iki takımın dişe diş mücadelesinde yakaladığı pozisyonları gole çevirmesini bilen Sungurbey sevinen taraf oldu. Rakibini 3-2 yenen Sungurbey, sekize kalma mücadelesi verecek.

ŞEHİT ZAFER İKİFARK YAPTI

Bir başka karşılaşmada ise Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi ile Mehmet Kemal Tuncel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşılaştı. Maç boyunca daha üstün olan Şehit Zafer, rakiplerini 31 yenerek 16 takım arasına girmenin mutluluğuyla salondan ayrıldı.

ALA RAHAT GEÇTİ

Adana Anadolu Lisesi(ALA) ise zayıf rakibi Orhan Çobanoğlu Anadolu Lisesi karşısında kolay bir galibiyet buldu. Rakibini 8-3 yenen ALA 16 takım arasından sıyrılmanın mücadelesini verecek.    

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.