TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

21 yılın ardından, bir araya geldiler

Adana İmam Hatip Lisesi mezunları, aradan geçen 21 yılın ardından bir araya gelerek hasret giderdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2017 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2017 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
21 yılın ardından, bir araya geldiler

Bayram Bulut

ADANA (İLKHABER) - Son dönemde aradan geçen onca yıla rağmen, mezun oldukları okullarda birlikte okudukları arkadaşlarıyla bir araya gelenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Son olarak, Adana İmam Hatip Lisesi’nin 1996 yılında mezun olmuş öğrencileri bir araya geldi. 1996 yılında Adana İmam Hatip Lisesi’nden mezun olan Hüseyin Talay ve Fatih Yılmaz, birlikte okuyup mezun oldukları arkadaşlarıyla bir araya gelmek istedi. Bu nedenle bir çalışma yapan Talay ve Yılmaz, 1996 yılında mezun olan 280 arkadaşına ulaşmayı denedi. Ancak bazı arkadaşlarına ulaşamayan Talay ve Yılmaz, geri kalanları ise hasret gidermek için sabah kahvaltısı organize ettiklerini söyleyerek mezunları davet etti. Adana Küçük Saat Otel’de düzenlenen kahvaltı programına çok sayıda Adana İmam Hatip Lisesi mezunu katıldı. Hoş sohbetlerin edildiği ve geçmişin yad edildiği kahvaltı programı hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

Hüseyin Talay ve Fatih Yılmaz, kendilerinin 1996 Adana İmam Hatip Lisesi mezunları olduklarını söyledi. 1996 yılında toplam 280 tane mezun arkadaşlarının olduğunu anımsatan Talay ve Yılmaz, “Bazıları şehir dışında olduğundan dolayı ulaşamadık. Adana’da olan ve davet ettiğimiz arkadaşlarımızın bir kısmı buraya geldi. Onlarla hasret giderek sohbetler ettik. Bu programı düzenlememizin amacı, aradan geçen 21 yılın ardından arkadaşlarımızla tekrar bir araya gelerek onlarla hasret gidermekti. Kahvaltımızı yaptık. Sohbetimizi ettik. Geçmişi andık.”ifadelerini kullandılar.

Öte yandan kahvaltı programı esnasında cep telefonlarıyla fotoğraf çeken mezunlar anlık olarak arkadaşlarıyla bu ölümsüz anları paylaştı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.