TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer’den ÇGC’ye ziyaret

Bir süre önce gerçekleştirilen olağan genel kurulda yeniden göreve seçilen Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulunu ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, başarı temennisinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2017 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2017 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer’den ÇGC’ye ziyaret

Ziyaret esnasında; ÇGC’nin mesleki dayanışmanın sağlanması konusunda geçmişten bu yana önemli bir misyon üstlendiğini gözlemlediğini belirten Tümer, “Bundan sonra da Cemiyetin bu önemli görevi başarıyla yerine getireceğine inanıyorum. Basın ve ifade özgürlüğü demokrasilerde vazgeçilmez temel esaslardandır. Temennim basın mensuplarının bu temel esas doğrultusunda görevlerini yerine getirebilmesidir. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ndeki birlik ve beraberliğin, dayanışmanın devam etmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Başkan sayın Esendemir ve yönetim kurulu üyelerini kutluyorum” dedi.

ÇGC olarak kent gelişimine katkı sunacak tüm projelere destek olmayı sürdüreceklerini ifade eden Başkan Cafer Esendemir,  Zülfikar İnönü Tümer’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Yeni dönemde medyaya katkı sağlayacak projelere daha çok ağırlık vereceklerini belirten Esendemir, “Bu konularda yürütülecek tüm çalışmaların içerisinde olmayı arzu ediyoruz. Sektördeki sıkıntıların azaltılması ve Adana’nın her alanda daha yukarılara taşınması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Ziyarete ÇGC Başkan Yardımcısı Sait Güleç, Genel Sekreter Ömer Üney, Mali Sekreter Mutlu Mete, yönetim kurulu üyeleri Süreyya Uri, Sefa Saygıdeğer ile Hüseyin Arat da katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.