TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bin kursiyer yeteneklerini keşfetti

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin dört merkezde açtığı kişisel gelişim, meslek edindirme ve hobi kurslarında bin kişiye eğitim verildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2017 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2017 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bin kursiyer yeteneklerini keşfetti

ADANA (İHA) - Resimden ebruya, diksiyondan web tasarımına, bilgisayarlı muhasebeden piyanoya kadar 15 farklı kurstan ücretsiz yararlanan Adanalılar, sanatın birleştirici gücüyle sosyalleşip, yeteneklerini keşfetti. Seyhan ve Çukurova ilçelerindeki merkezlerde 3 ay süreli yeni dönem kurslar için başvuruların 5 Mart’ta sona ereceği belirtildi.

7’den 70’e herkese ücretsiz kurs
Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Beyazevler, Yurt, Reşatbey ve Belediyeevleri mahallelerindeki gençlik ve kültür merkezleri ile okuma salonlarında açtığı kişisel gelişim, meslek edindirme ve hobi kursları büyük ilgi gördü. 3 aylık eğitim döneminde bilgisayar kullanımı, bilgisayarlı muhasebe, grafik tasarım, web tasarım, keman, piyano, diksiyon, resim, okuma-yazma, ahşap boyala, satranç, minyatür, ebru, aşçılık ve pastacılık kurslarına katılan vatandaşlar, yeteneklerini hayal güçleriyle birleştirip, mesleki eğitim ve gelişimin kapısını araladı. Gençlik ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren 4 merkezdeki kurslara kayıt yaptıran bin kursiyer, 3 aylık eğitimi başarıyla tamamladı.

Yeni dönem kurs kayıtları devam ediyor
Kursiyerlerin tüm eğitim ihtiyaçlarının Adana Büyükşehir Belediyesi’nce karşılandığı kişisel gelişim, meslek edindirme ve hobi kurslarında yeni dönem için başvuruların 5 Mart’a kadar devam ettiği, kayıtların telefonla veya şahsen başvuruyla kabul edildiği bildirildi.

Hangi merkezde hangi kurs var?
Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi: Bilgisayar kullanımı, bilgisayarlı muhasebe, grafik tasarım, web tasarım, keman, piyano, diksiyon, resim ve okuma-yazma kursu.
Cumhuriyet Okuma Salonu: Ahşap boyama, resim, satranç kursu.
Beyazevler Okuma Salonu: Minyatür ve ebru sanatı kursu.
Reşatbey Gençlik Merkezi: Aşçılık ve pastacılık kursu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.