TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ramazanoğlu “Bir” numara

15 Temmuz Şehitleri Anma Okullararası Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonası’nda 8. şampiyonluk kupasını da müzelerine taşıdı

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2017 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2017 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ramazanoğlu  “Bir” numara

Ramazanoğlu

“Bir” numara

 

Zekeriya ŞAHİN

ADANA(İLKHABER) - 15 Temmuz Şehitleri Anma Okullararası Yıldız Kızlar Futbol Şampiyonası dün oynanan son final grubu maçlarıyla sona erdi. Ramazanoğlu Ortaokulu, İncirlik Ortaokulu takımını 1-0 yenerek katıldığı son on organizasyonda 8. kez şampiyonluk kupasını müzesine taşımanın sevincini yaşadı.

Gündüz Tekin Onay Tesisleri’nde düzenlenen ve Hasan Can’ın yönettiği son final maçında etkili bir futbol ortaya koyan Ramazanoğlu Ortaokulu rakibine oranla daha düzenli ataklar geliştirdi. İlk yarının bitimine 2 dakika kala gelişen atakta topu önünde bulan Zehra, kalecinin şaşkın bakışları arasında düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu şekilde sona erdi.

Maçın ikinci yarısında da Ramazanoğlu Ortaokulu hücumda daha etkili olmasına karşın ikinci golü bulamadı ve maçta bu sonuçla bitti.

SALBAŞ ORTAOKULU

İKİNCİLİĞİ ELDE ETTİ

Günün diğer final grubu maçı ise Salbaş Ortaokulu ile Tuzla Ortaokulu arasında oynandı. İki takımın denk mücadelesi şeklinde geçen maçta kızlar skoru değiştirecek son vuruşu yapmaktan hayli uzaktı. Sonuçta genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçen maç başladığı gibi golsüz bitti.

Bu sonuçla Salbaş Ortaokulu Adana ikinciliğini elde ederken, Tuzla Ortaokulu Adana üçüncüsü, İncirlik Orta okulu ise Adana dördüncülüğünü elde etti.

Ramazanoğlu Ortaokulu, Salbaş Ortaokulu ve Salbaş Ortaokulu Türkiye Şampiyonası grup eleme maçlarında Adana’yı temsil etmeye hak kazandı.

KUPALARINA KAVUŞTULAR

Final maçlarının ardından ilk 4 dereceyi paylaşan okullara kupa ve madalyalarını Karataş İlçe Milli Eğitim Müdürü Semender Karabulut, Karataş İlçe Gençlik Spor Müdürü Mevlüt Batur, Karataş İlçe Şube Müdürü Atilla Çınar ve Karataş Tuzla Ortaokulu Müdürü İbrahim Sert sundu ve kendilerini kutlayıp, Adana dışına çıkacak takımlara da başarılar diledi.

ÇABAMIZ MEYVESİNİ VERDİ

Adana şampiyonluğu müsabakalarına son 10 yıldan beri katılarak iki kez ikincilik elde eden ve daha sonra Adana Şampiyonluğunu 7 kez kazanan Ramazanoğlu 2016-2017 sezonunda bir şampiyonluk kupasını daha kaldırdı ve 8. Kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

Ramazanoğlu Ortaokulu futbol takımının antrenörü ve Beden Eğitimi Öğretmeni İlhami Kalay, takımını oluştururken küçük çocukları seçtiğini ve bunları eğitime aldığını, kimilerini kulüplere yönlendirdiğini ve milli takıma sporcu da verdiklerini ifade ederek,” Bugün verdiğimiz çabalardan dolayı çok sevinçliyiz. Attığımız adımların meyvesini topladık. Gelecek yıl daha iyi bir takım olmanın gayretiyle yolumuza devam edeceğiz. Sporcularımı şampiyonluklarından dolayı kutluyor, yöneticilerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.