TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova GİAD 25 yaşında

Yeni üyelere üyelik belgelerinin verildiği, kurucu üyelere şükran plaketinin sunulduğu gecede, ünlü sanatçılar Cengiz Kurtoğlu ve Ümit Besen konuklara nostalji yaşattı

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2017 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2017 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çukurova GİAD 25 yaşında

ADANA (İHA) - Çukurova Genç İşadamları Derneği, 25'inci yaşını düzenlediği geceyle kutladı. 

Adana’ya katkı sağlayan Çukurova GİAD, 25’inci kuruluş yıldönümü balosu, Hilton SA’da yapıldı. Derneğin mevcut yönetiminin son dönemde yaptığı projeleri, hizmetleri anlatan sinevizyonun ardından konuşan Başkan Ömer Faruk Sakarya, 5 yıldır başkanlığını yaptığı Çukurova GİAD’ın üyesi olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduğunu söyledi. Çukurova GİAD’a üye olduğu günden bu yana Adana’ya hizmet etme çabası içinde olduğunu vurgulayan Sakarya, “Bu derneği kuranlardan Allah razı olsun. Kentimize en ufak şekilde de olsa hizmet etme fırsatı veren bu derneğin üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Üye olduğum günde bu yana memleketime, Adana’ya hizmet etme çabası içerisindeyiz. Yapabildikse ne mutlu bize. Adana’ya hizmet ederken bizlere destek veren üyelerimize ve üyelerimizin kıymetli eşlerine, bizleri her daim destekleyen kadın platformu üyelerimize, yönetim kurulu üyelerimize, yedek yönetim kurulu üyelerimize, kıymetli eşime teşekkür ediyorum. Bu insanların hepsi kaya gibi değil Hasan Dağı gibi arkamda duruyorlar” dedi.
5 yıllık görevinin son aylarında “Gençlere yatırım geleceğe yatırım” sloganıyla hayata geçirdikleri Çukurova GİAD Akademi’nin en büyük haz duyduğu proje olduğunu dile getiren Sakarya, akademiden mezun olan gençleri de kürsüye yanına çağırarak, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Türkiye’nin çok önemli ekonomistleri, uzmanları Adana’ya geldiler. 18 gencimize çok güzel eğitim verdik. Çukurova GİAD Akademi’nin ilk mezunları olan, üniversitede teorik bilgilerle donatılmış bu gençlerimizi gerçek iş dünyasına adapte ettik. Birinci görevimiz Türk istiklalini, Türk Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza ve müdafaa etmekti. İşte biz bu cumhuriyeti bu gençlerimizle ilelebet muhafaza ve müdafaa edeceğiz. O yüzden sorumluluğumuz çok büyük. Bu ülkenin her bir ferdi bu sorumlulukla bu ülkenin geleceğini inşa edecek. Ortak değerlerimiz yüzde 99,9 aynı, yüzde 0,1’lik farkın bizleri bölmesine, ayrıştırmasına, birbirimizi anlamamamıza neden olmasına izin vermeyeceğiz. Çünkü biz bu vatanın vatandaşlarıyız.”
Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Başkanı Erkan Güral da, aynı zamanda TÜGİK Başkan Yardımcısı da olan Ömer Faruk Sakarya’yı yanına alarak konuşma yaptı. Güral, “Birbirinden güzel icraatlar yapan, projeleri hayata geçiren, muhteşem eserlerin sahibi sevgili başkanı yanıma almadan bu kürsüye çıkamam. Ömer başkan konfederasyonumuzun da başkan yardımcısı, ama, benim kalbi hissimle dostum, arkadaşım, bana da çok emeği geçti. Çukurova GİAD’a çok emeği geçti. Bu icraatların üzerine fazla söz söylenmez. Bundan sonra Adana için, ülkemiz için ne yapacağız? Onu hep beraber konuşalım ve kararlaştıralım” diye konuştu. Güral, Çukurova GİAD Akademi’yi bitiren gençlerin yüzde 50’sini istihdama kazandırma sözü de verdi.

Yeni üyeler
Konuşmaların ardından gecenin sponsorlarına teşekkür plaketi, derneğin kurucu üyelerinden Hüseyin Ergene, Ayhan Şanbayrak ve Tarkan Kulak’a şükran plaketi sunuldu. Sakarya, 12’nci dönemde birlikte çalıştığı yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi takdim etti. Yönetim Kurulu üyeleri de Sakarya’ya ünlü hat sanatçısı Mesut Dikel’in yaptığı sedef tabakaya işlenmiş Kelime-i Tevhid sundular.
Çukurova GİAD’ın yeni üyeleri Ebru Ersan, E. Gizem Geylani, Sabri İpek, Ersan Altıok, Süleyman Onur Tapanlı, Ahmet Taha Egin, Suat Ekiz, Akın Ahmet Hakverdi, Ayşe Tatlıcıoğlu, Ramazan Şahiner, İrem Gedik, Hüseyin Alp Yarpuz, Fatmanur Zaloğlu, Sedef Madenci Bakırcıoğlu, Bikem Uludağ’a üyelik belgeleri de verildi.

Nostaljik Gece
Gecede, arabesk müziğinin güçlü sesi Cengiz Kurtoğlu ve taverna müziğinin unutulmayan ismi Ümit Besen sahne aldılar. Kurtoğlu ve Besen, Çukurova GİAD üyeleri ve gecenin konuklarına şarkılarıyla nostalji yaşattılar. Kendisiyle özdeşleşen ‘Nikah Masası’ adlı şarkısıyla konserine başlayan Ümit Besen, konserinde konuklara unutulmaz sürpriz yaptı. Orkestrasındaki üyelerine org çalarak eşlik eden sanatçı, bu kez, elektro gitar alıp, çaldı. Taverna müziğinin yanı sıra Türk rock müziğinden çeşitli şarkıları da seslendiren Besen, ‘Adana Köprü Başı’ şarkısıyla da gecenin finalini yaptı.
Cengiz Kurtoğlu, TÜGİK Başkanı Erkan Güral, Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya ve yönetim kurulu üyeleri, 25’inci Yıl Pastası’nı da alkışlar arasında kestiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.