TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir kadın bin hayat

Farklı bir insan. Onu bazen klinikte doktor önlüğüyle tedavi ederken, kimi zaman bir bateri başında baget sallarken, kimi zaman podyumda mankenlik yaparken, kimi zaman da bir şarkı yarışmasında sahnede şarkı söylerken görmeniz mümkün. Sıra dışı bir tarzı, farklı bir duruşu var. Gül Fennibelek’ten bahsediyoruz. Botox, dolgu, antiaging ve PRP gibi tedaviler uyguluyor Gül Fennibilek ama hayatı tabi ki bununla sınırlı değil. İlk Haber için Fennibilek’le keyifli bir röportaj yaptık. .

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2017 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2017 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bir kadın bin hayat

 

MURAT YILDIRIM

Farklı bir insan.  Onu bazen klinikte doktor önlüğüyle tedavi ederken, kimi zaman bir bateri başında baget sallarken, kimi zaman podyumda mankenlik yaparken, kimi zaman da bir şarkı yarışmasında sahnede şarkı söylerken görmeniz mümkün. Sıra dışı bir tarzı, farklı bir duruşu var. Gül Fennibelek’ten bahsediyoruz. Botox, dolgu, antiaging ve PRP gibi tedaviler uyguluyor Gül Fennibilek ama hayatı tabi ki bununla sınırlı değil. İlk Haber için Fennibilek’le keyifli bir röportaj yaptık. .

Biz sizi Dr. Gül Fennibilek Olarak biliyoruz. Fakat siz sanki boş vakitlerinizde doktorluk yapıyor gibisiniz. Kimdir Gü lFennibilek ne iş yapar?



Elbette Gül Fennibilek öncelikle Doktor....99yılından beri, önce Muş.ta 2 yıl mecburi hizmet,sonra 9 yıl kadar hem acil psikiyatri hem de çeşitli güzellik merkezlerinde çalışmış bir doktorum..4 yıl önce devletten istifa edip sadece kendi kliniğimde medikal estetik hekimliği yapıyorum..Kliniğimi 7 yıl önce açtım..

   Müziğe 10 yıl önce bateri dersleri alarak başladım..Çok yoğun iş tempom nedeniyle haftada 1saat kadar kısıtlı zaman ayırabildim önceleri..Ama devletten istifa ettikten sonra daha fazla zaman ayırabildim ve ilk konserimizi grubumla 2009.da vermiştik..Aslında sizin dediğinizin aksine sadece boş zamanlarda çalışabildiğimiz için çok sık konserlere çıkmadım da..Fakat toplumun algısı genelde magazinel ve sosyal yönde olduğu için benim daha çok müzik yaptığım algısı oluşuyor..:))

  Hafta içi ve Cumartesi dahil sabahtan akşama kadar kliniğimde çalışıyorum..Haftada 1 nadiren 2 kez müzik grubumla akşam provaya gidiyorum..

   İşime gelince Medikal Estetik uzmanıyım...Bu iş cerrahi olmayan tüm estetik tedavileri içeriyor..Örneğin lazer epilasyon,kılcal damar tedavisi, Botox, Dolgu, PRP gibi antiaging tedaviler,zayıflama programları,Cilt problemleri tedavisi...vs içeriyor...Bu içerik her yıl çok gelişen bir yapıda olduğu için benim için heyecan ve keyif dolu bir iş...

   Bu arada Dr Gül Fennibilek, Malatyalı, 74 doğumlu, 14,5 yıldır evli..

 

Hem bateri çalıyorsunuz, hem solist olarak şarkı söylüyorsunuz, hem yaşam koçusunuz hem de doktorsunuz. Hangi işinizi yaparken daha çok keyif alıyorsunuz?

   Elbette doktorluktan çok daha keyif alıyorum..İnsanları istediği gibi zayıflatmak,mutlu oldukları sağlıklı ve genç bir cilde kavuşturmak beni çok mutlu ediyor..Müzik benim ruhumu besleyen ve enerjimi artıran bir hobi..Onsuz hayat düşünmek pek mümkün değil,ama ben başladığım her işe hobi de olsa disiplinle çalışırım...Elimden en iyisi gelene kadar devam ederim..Bu yüzden de müzikte profesyonel olmasa da kendi açımdan iyi bir noktaya geldim..Ama hala gelişmeye devam ediyorum tabi..Bateri çalmak çok eğlenceli ama solistlik biraz geriyor..En önde olmak en zoru bence:))

    Yaşam koçluğunu daha çok kendi zayıflama hastalarıma yardımcı olmak ve yön verebilmek için yapıyorum..Ama koçluk,bir insanın farkındalığını artıran ve hayatına mutlu bir yön verdiren bir iş..Bu anlamda bir insana bir yön vermek benim için büyük haz..

  Aslında zayıflama hastalarıma destek için,eğitim alarak bir de pilates hocası oldum..Çok da etkili oldu..

 

 

Bateri sanki sadece erkeklerin çalacağı bir enstürman gibi duruyor. Sanki biraz kas gücü gerektiriyor. Sizin gibi zarif bir bayan zorlanmıyor mu çalarken?

    Bateri çalmak evet kas gücü gerektiriyor,ancak bateriyi sık çalarsanız zaten kollar güçleniyor ve çevikleşiyor..Bir de ben yıllardır spor yapıyorum..Benim için zor olmadı..

 

Yaşam koçluğu da yapıyorsunuz. Nasıl bir iştir yaşam koçluğu? Bir insana nasıl yaşaması gerektiğini mi öğretiyorsunuz?

   Biraz önce dediğim gibi kişinin kendi farkındalığını artıran bir iş..Kişi kendini ve güçlü yanlarını fark ettikçe,kendine mutlu olacağı bir yön vermeye başlıyor ve cesaretle bu yönde adım atmasına da yaşam koçu yardımcı oluyor..

 

Bir güzellik merkezinin sahibi olarak sizce Adanalı hanımlar bakımlarına özen gösteriyorlar mı?

    Adana.lı hanımlar oldukça bakımlarına düşkün.. Ama Adana'da doktor kontrolünde yapılması gereken işlemleri, bünyesinde doktor olmadan yapan o kadar çok salon var ki, çoğunlukla bu tür işlem tercihleri ne yazık ki Adanalı bayanların bir çok yan etkiye ve kötü sonuçlara maruz kalmasını beraberinde getiriyor...

 

Şuan en çok tercih edilen uygulama hangisidir?

   Şu an ve her zaman tabi ki lazer epilasyon ve botox dolgu uygulamaları ve zayıflama programları ve leke içini kullandığımız geren peel...Ama son dönemlerde FRAXİONEL RADYOFREKANS işlemi çok revaçta ve oldukça başarılı sonuçları var..Bu işlem cilt yenileme, akne ve ameliyat skarı tedavisinde, lekede.. kullanılıyor..

   Önümüzdeki hafta itibariyle kliniğimde başlayacağım bir işlem var ki ben Türkiye'de çok ses getireceğine inanıyorum.. Bu işlem TEK SEANSTA SELÜLITLERE SON veriyor. Bunun için heyecanlıyım..

 

Erkekler de artık kadınlar kadar kişisel bakımlarını önemsemeye başladı. Siz neler söylersiniz bu konuda?

   Evet erkekler son yıllarda artan bir şekilde özbakımlarını önemsiyor..Bu oldukça memnuniyet verici..Çünkü bu tür bakımlar aslında erkeklerin de ihtiyaç duyduğu ve hayatlarını kolaylaştırıp,özgüvenlerini artıran bakımlar...Ancak kendi özel fikrim,erkeklerin fazla bakımlı olduklarında feminen görünme durumu arasındaki ince çizgiyi aşmamaları gerektiği..

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.