TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Demirtaş: "Yaşlılarımızın İlgi ve şefkate ihtiyacı var

Adana'da, huzurevlerinde kalan yaşlılar, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2017 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2017 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Vali Demirtaş: "Yaşlılarımızın İlgi ve şefkate ihtiyacı var

ADANA (İHA) - Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Demirtaş, sosyal devlet olmanın bir gereği olarak, yaşlılara sahip çıkmak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak konusunda tüm gayreti gösterdiklerini ve göstermeye de devam edeceklerini söyledi.
Çevresinden saygı ve sevgi bekleyenler, aynı beklentiyi yaşlılara göstermeleri gerektiğini vurgulayan Vali Demirtaş, “Yaşlılarımızın en büyük ihtiyacı ilgi, şefkat ve sevgidir. Yaşlıları daima saygıyla ve sevgiyle kucaklamak, toplumun her ferdinin en önemli görevlerinden biridir” dedi.
Yaşlıları Haftası'nın toplumda bir farkındalık oluşturmak amacıyla kutlandığına dikkat çeken Vali Demirtaş, tüm yaşlılara selam ve sevgilerini sunduğunu dile getirdi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeynel Abidin Koç ve Yaşlılar ve Dayanışma Derneği üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaret, Vali Mahmut Demirtaş’ın yaşlılara karanfil dağıtmasıyla son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.