TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'li gençler referandum için çalışıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl, İlçe, kadın ve gençlik kolları 16 Nisan’daki referandumdan Hayır çıkması için Adana’nın dört bir yanında çalışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2017 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2017 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
CHP'li gençler referandum için çalışıyor

CHP'li gençler referandum için çalışıyor

 

ADANA-   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl, İlçe, kadın ve gençlik kolları 16 Nisan’daki referandumdan Hayır çıkması için Adana’nın dört bir yanında çalışıyor. Üniversite öğrencilerine yönelik çalışmalar kapsamında CHP İl Gençlik Kolları da Çukurova Üniversitesi’nde öğrenim gören gençleri Hayır konusunda bilgilendirdiler.

R-1 kantinindeki öğrencilere  neden Hayır dediklerini anlatan İl Gençlik Kolları Başkanı Alaattin Solmaz,  söz konusu değişikliklerle ülkenin tek adamlık rejimine götürülmek istendiğini iddia etti. Başta işsizlik olmak üzere gençliğin sorunlarının tek adamlık rejiminde çözülmeyeceğinin altını çizen Solmaz, “Cumhuriyetimize, Cumhuriyetle birlikte elde ettiğimiz hak ve özgürlüklerimize sahip çıkma konusunda kararlıyız.Bu nedenle Hayır diyor, Cumhuriyetten, demokrasiden, özgürlüklerden, çağdaşlıktan yana olan herkesi Hayır demeye davet ediyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ceyhan Gençlik Kolları da 16 Nisan'da yapılacak olan referandum için dur durak demeden çalışıyor.  sürdürüyor.

CHP Ceyhan gençlik kolları, kadın kolları, ilçe yönetimi ve partili üyeleri ile CHP olarak neden "Hayır" diyeceklerini mahalle mahalle, sokak sokak gezerek anlatan gençler, vatandaşlardan ülkesi için uzun vadeli düşünmesini ve sağduyulu olmasını istiyor.

 Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele kahramanlarının kurdukları Cumhuriyet değerlerinin ülke için büyük önem taşıdığını belirten gençler referandumda oy kullanacak vatandaşların sandığa gittiğinde bunları düşünerek oy vermesini istedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.