TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP'li Varlı: "Önemli olan doğruyu bulmak ve doğrunun yanında olmaktır"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili ve MYK üyesi Muharrem Varlı, “Bizim bakış açımız evet veren de hayır verende bu vatanın onurlu ferdidir. Önemli olan doğruyu bulmaktır ve doğrunun yanında olmaktır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2017 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2017 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
MHP'li Varlı: "Önemli olan doğruyu  bulmak ve doğrunun yanında olmaktır"

MHP'li Varlı: "Önemli olan doğruyu

bulmak ve doğrunun yanında olmaktır"

 
 
ADANA (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili ve MYK üyesi Muharrem Varlı, “Bizim bakış açımız evet veren de hayır verende bu vatanın onurlu ferdidir. Önemli olan doğruyu bulmaktır ve doğrunun yanında olmaktır" dedi.
Varlı, Adana’nın Kozan ilçesinde muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. Varlı, ülkenin birlik ve beraberliği, vatanın birliği ve bütünlüğü için referandumda evet için destek istedi. Varlı, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak bizim bakış açımız evet veren de hayır verende bu vatanın onurlu ferdidir. Önemli olan doğruyu bulmaktır ve doğrunun yanında olmaktır. Bizde bu noktada evet ne için diyoruz onu anlatmaya geldik. Referandumda Evet demiyorsanız da saygı duyacağız demokrasinin gereği ve inancımız budur. Bu bir rejim değişikliği değildir bu bir hükümet yetkilerini fiilen kullanan Cumhurbaşkanına resmen devretme değişikliğidir. Yani şuan ki hükümeti yapıp da Cumhurbaşkanına verilen yeni yetkilerde daha fazla olan hiçbir şey yok. Yani burada insanların kafasını bulandırmak ve insanları hayır noktasına getirmek için efendim rejim değişiyor, ülke elden gidiyor, Türkiye federasyona gidiyor, özerklik gelecek gibi laflar ile milletin kafasını karıştırıyorlar. Bu anayasa değişikliğinin hiçbir yerinde kesinlikle ülkenin bölünebilmesi ile alakalı veya fedarasyon ya da özerklikle ile ilgili en ufak bir emare yoktur. Rejimin değişmesi için ilk dört maddenin değişmesi lazım ancak ilk dört maddemiz yerinde duruyor” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.