TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni ve eski siyasetçiler yemekte bir araya geldi

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan anayasa sistemini değiştirme referandum seçimi nedeniyle AK Parti’nin “Evet” kampanyası için sürdürdüğü çalışmalar hızla devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2017 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2017 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yeni ve eski siyasetçiler  yemekte bir araya geldi

Yeni ve eski siyasetçiler

yemekte bir araya geldi

 

 

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) - 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan anayasa sistemini değiştirme referandum seçimi nedeniyle AK Parti’nin “Evet” kampanyası için sürdürdüğü çalışmalar hızla devam ediyor. Bu kapsamda çalışma sürdüren Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynelabidin Erdem, Mardin’de Yay Grand Oteli’nde bine yakın  kişiye verdiği yemekte, eski ve yeni siyasetçileri buluşturdu.

Yemekte AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Ceyda Bölünmez Çankırı, İçişleri eski Bakanı Muammer Güler, PM Üyesi Zeynep Alkış, Süleyman Bölünmez, Şırnak Milletvekili Veli Seydaoğlu, Cüneyt  Yüksel, ilin kanaat önderleri, aşiret liderleri, iş adamları,  İsmail Kaya ve Nedim Kaya’nın yanı sıra  sanayiciler, AK Parti Mardin İl Başkanı M. Ali Dündar, kadın kolları Artuklu İlçe teşkilatı bir araya getirildi.

M. Ali Dündar, Ceyda Bölünmez Çankırı, Süleyman Bölünmez, Cüneyt Yüksel,  Gönül Şahkulubey, Dr. Zeynelabidin Erdem  yaptıkları konuşmalarda referandum seçiminin ülkenin kaderini ve ülkenin geleceğini belirleyeceğini ifade etti ve Türkiye’yi daha güzel günlerin beklediğini belirtti. Erdem, daha sonra yemeğe katılanlara teşekkür ederek, tüm evet oylarına talip olduklarını ifade etti.

İKİZ KARDEŞ HERKRESİ ŞAŞIRTTI

 Dr. Zeynelabidin Erdem’in ikiz kardeşi  Nezihi Erdem de yemeğe katılırken konuklar, şaşkınlıklarını gizleyemedi ve “Hangisi Zeynelabidin Erdem?” demekten kendilerini alamadı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.