TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Tüfençki yarın Adana’da

976 yılında Ali Ekiz ve Suat Ekiz tarafından kurulan, çiftçiliğin yanısıra gübre ile tarım ürünleri alanında Adana tarımına ve üreticilerine hizmet veren Özekizler Agro Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. geçtiğimiz yıl başladığı lisanslı depoculuk alanında da üreticilere sağladığı hizmet ağını genişletiyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2017 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2017 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bakan Tüfençki yarın Adana’da

Bakan Tüfençki yarın Adana’da

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - 1976 yılında Ali Ekiz ve Suat Ekiz tarafından kurulan, çiftçiliğin yanısıra gübre ile tarım ürünleri alanında Adana tarımına ve üreticilerine hizmet veren Özekizler Agro Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.  geçtiğimiz yıl başladığı lisanslı depoculuk alanında da üreticilere sağladığı hizmet ağını genişletiyor.

Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Kanunu’nun hükümlerini tamamladıklarını ve şu anda Türkiye’de 18 lisanslı depodan biri olduklarını vurgulayan Özekici Tarım yöneticileri, lisanslı depoculukla birlikte silolarda artık ürünlerin ticaretinin kolaylaştığını, kalitesinin korunduğunu ve emniyetinin sağlandığını vurgulayarak, “1976 yılında beri tarım alanında faaliyet gösteren Ali Ekiz ve Suat Ekiz’in ortaklığında kurulan Özekizler Agro Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. 2016 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Kuruluşunun ardından  Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Kanunu’nun hükümlerini hızlıca tamamlayan markamız, Türkiye’de ki 18 lisanslı depodan biri olmuştur.

Adı dürüstlük, güvenilirlik ve kaliteyle anılan Özekizler Tarım, sahip olduğu markalar ve pazar gücünün yanı sıra hizmet verdiği her alanda mükemmelliği hedefleyen politikaları ve temelinde bulundurduğu etik kurallarıyla Türk tarım hayatında önemli bir konum elde etmiştir.” şeklinde açıklamada bulundu.

Adana’nın Sarıçam İlçesi’nde kurulu bulunan tesisleriyle üreticilere hizmet veren Özekizler Agro Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş. yetkilileri ayrıca 1 Nisan Cumartesi günü saat 11.30’da lisanslı depo tesislerinin açılış törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin de katılacağını vurgulayarak tüm üreticileri yanlarında görmek arzusunda olduklarını belirterek davette bulundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.