TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hint filmlerini aratmayacak muhteşem düğün

Hint filmlerini aratmayan Dündar aşiretinin bu muhteşem düğünü gençlerin rüyası oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2017 19:37
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2023 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Hint filmlerini aratmayacak muhteşem düğün

Adnan AVUKA
MARDİN (İLKHABER) -  Mardin Kızıltepe ilçesi Dündar aşiret Lideri Halil Dündar’ın  iş adamı oğlu gübre fabrikası sahibi Murat Dündar ile eski Mardin Baro Başkanı Avukat Cemal Artık ve emekli lise öğretmeni Müzeyyen Artık’ın Avukat kızı Sema Artık muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.   Hint filmlerini aratmayan Dündar aşiretinin bu muhteşem düğünü gençlerin rüyası oldu.

Yay Grand  Osmanlı düğün sarayında yapılan muhteşem düğün öncesi  kına gecesi yapıldı. Kına gecesine  Ak parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı,  22. dönem bağımsız milletvekili Süleyman Bölünmez ile  Dündar ile Artık ailelerinin  dost ve yakınlarından oluşan seçkin bir davetli grubu katıldı.  Dündar aşiretinin dost akraba ve konukları kına geçcesinde verilen yemekle ağırlandı.

 Yay Grand  Osmanlı düğün sarayında yapılan muhteşem düğün öncesi  kına gecesi yapıldı. Kına gecesine  Ak parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı,  22. dönem bağımsız milletvekili Süleyman Bölünmez ile  Dündar ile Artık ailelerinin  dost ve yakınlarından oluşan seçkin bir davetli grubu katıldı.  Dündar aşiretinin dost akraba ve konukları kına geçcesinde verilen yemekle ağırlandı.

Kına gecesine ünlü türkücü Murat Kurşun Türkçe, Arapça ve Kürtçe söylediği türküleri ile salonda bulunanlardan büyük alkış alırken, Mardinli güzel yarım türküsüne  22.  Dönem Mardin Milletvekili Süleyman  Bölünmez de eşlik etti. Türküsü alkışlarla karşılanan Bölünmez daha sonra gelin ve damadın ailelerinin yanına giderek onlarla halay çekti. 

GELİN ELİNE KINAYI MİLLETVEKİLİ CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI KOYDU

 Kına gecesinde asırlardır süregelen bir gelenek bir kez daha yaşatıldı. Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı her iki gencin eline kına yaktı. Gelin ve damadın avuçlarına kına ve kına ile birlikte de altın koyarak bağlayan milletvekili Bölünmez Çankırı, gençlere bir ömür boyu sürecek mutluluk diledi.  Gecenin geç saatlerine kadar gençlerin eğlendiği kına gecesi meyve ikramı ile son buldu.

NİKAH ŞAHİTLİĞİNİ AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÖZNUR ÇALIK  YAPTI

Kına gecesinden sonra düğün  yine Yay Grand  Osmanlı düğün Sarayında devam etti. Salona zılgıtlar arasına gelen gelin  Sema Artık ile damat Murat Dündar’ın nikahlarını  Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir kıydı. Genç çiftin nikah şahitliğini ise   Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı  ve Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık, Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı,   Ankara’dan gelen işadamı Fuat  Aysoy, Mardin eski  Milletvekili Abdurrahim  Akdağ,  Emekli Öğretmen  Hüceyla  Beşenk, Ak Parti Mardin İl Başkanı M. Ali Dündar yaptılar. Öznur Çalık ile Ceyda Bölünmez Çankırı düğün hediyesi olarak birer altın taktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.