TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir Belediyesi şehrin güzelleşmesi için atağa kalktı

Mardin Büyükşehir Belediyesi, kavşak, orta refüj ve bordür taşlarını boyama çalışmalarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2017 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2017 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Büyükşehir Belediyesi şehrin güzelleşmesi için atağa kalktı

 ADNAN AVUKA

MARDİN  (İLKHABER)- Mardin Büyükşehir Belediyesi, kavşak, orta refüj ve bordür taşlarını boyama çalışmalarına devam ediyor.
Mardin’ de; havaların ısınmasıyla birlikte refüjlerde yeşillendirme ve çiçek ekim çalışmalarının ardından refüj, kavşak ve bordür taşlarında yapılan boyama çalışmasıyla şehirde modern ve estetik bir görünüm kazandırılmaya çalışılıyor.Yetkililer 
Belediyemiz, modern, pırıl pırıl ve bakımlı bir şehir görünümü sağlamak için çalışmalarını sürdürecektir.Şehrin güzelleşmesi için var gücümüzle çalışmalarını sürdüreceğiz.Önemli olan şehrimize ilk defa gelecek olan yerli bayancı olan bir kimse “İşte mandin Budur” diye bilsin. Ayrıca

 KONSERVATUARA BÜYÜK İLGİ
 Mardin Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı İlk Dersiyle Hizmete Başladı
Mardin Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı,  ilk dersiyle kursiyerleriyle buluştu. 
Konservatuvar ve Müzik Bölümleri Hazırlık Eğitimleri, Halk Müziği Korosu, Sanat Müziği Korosu, Tasavvuf Müziği Korosu, Çocuk Korosu, Enstrüman Eğitimleri, Halk Dansları, Sinema ve Fotoğrafçılık alanlarında eğitim verecek olan Konservatuvar,  senarist- yönetmen Haydar Demirtaş’ın “Vizöre Bakış” konulu ilk dersiyle eğitime başladı.
 KIZILTEPE İLÇESİ AŞİTİ MAHALLE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR  

 


Bu arada Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yapılaşmanın yoğunlaştığı Aşiti Mahallesi'nde;  Mardin-Kızıltepe karayolunun araç trafiğini rahatlatmak, alternatif yollar sağlamak amacıyla mahallede açılmamış olan cadde ve sokaklarda yol açma, iyileştirme çalışmaları devam  ediyor. 
5., 6., 7., ve 22. Cadde ile 9154. Sokakta yeni yol açma-genişletme ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştirildi. Yeni açılan ve iyileştirme çalışmaları  yapılan yolların araç ve yaya trafiğini rahatlatması amaçlanıyor.
  MARDİN DE DOĞALGAZ ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME) Koordinasyonunda, doğalgaz alt yapı çalışması başladı. 
Büyükşehir Belediyesi  tarafından; Yenişehir, İstasyon, Yalım ve 13 Mart Mahalleri’ nde başlayan doğalgaz altyapı kazısı eylül ayı içerisinde bitirilerek mahallere doğalgaz verilmesi planlanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.