TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23 Nisan’ı coşku ile kutlayacağız

Çukurova Belediye Başkanı Çetin, Belediye İletişim Merkezi’nin açılışında, bir gün bile dinlenmeyeceklerini ifade etti:

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2017 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2017 14:07
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
23 Nisan’ı coşku ile kutlayacağız

 ADANA(İLKHABER) - Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her salı yaptığı hizmet açılışlarına bu hafta bir yenisini daha ekledi. Başkan Çetin, Kenan Evren Bulvarı Şehit Faik Balcı Parkı içerisinde yer alan Belediye İletişim Merkezi ve Çok Amaçlı Toplantı Salonunun açılışını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. “Bize bir gün bile dinlenmek yok” diyen Çetin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutlayacaklarını belirterek, “Cumhuriyetimize ve ulusal egemenliğimize her zamankinden daha fazla sahip çıkacağız. 23 Nisan Pazar günü saat 19.00’da Duygu Kafede toplanıp bir meşale yürüyüşü gerçekleştireceğiz. O gün çocuklarımızın da çok sevdiği sanatçımız Atiye bir konser verecek. Bu coşkulu kutlamaya tüm halkımızı davet ediyorum” diye konuştu.

 

AÇILIŞA ÇEVRE HALKI AKIN ETTİ

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ara vermeden her salı açılış yapmaya devam ediyor. Başkan Çetin, bu kez Kenan Evren Bulvarı Şehit Faik Balcı Parkı içerisinde yer alan Belediye İletişim Merkezi ve Çok Amaçlı Toplantı Salonunun açılışını gerçekleştirdi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği açılışta Çetin, vatandaşlarla selamlaştı. Renkli anlara sahne olan açılışa CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar ve partililer de katıldı. Açılışta söz alan CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve CHP Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, Belediye Başkanı Soner Çetin’i hizmetlerinden ötürü kutladı. Mahfesığmaz Mahalle Muhtarı Kazım Tokköz ise, “20 yıldır yapılmayan hizmet son 3 yıldır yapılıyor” diyerek Başkan Çetin’e mahalle halkı adına teşekkür etti.

 

“BİZE BİR GÜN BİLE DİNLENMEK YOK”

Çukurova’nın yaşam standartlarının her geçen gün yükseldiğinin altını çizen Başkan Soner Çetin, “Her salı açılış her perşembe temel atma töreni yapıyoruz. 2 Mayıs Salı günü Salbaş halkına verdiğimiz sözü yerine getirerek düğün salonunun açılışını yapacak, 9 Mayıs Salı günü Belediye Evleri Adana Koop’ta Mangal Park’ın açılışını gerçekleştireceğiz. Bize bir gün bile dinlenmek yok. Tüm ekip arkadaşlarımla beraber gece gündüz demeden ayağımızı gazdan çekmeden çalışmaya devam ediyoruz. Vücudumuzdaki her su damlasını ter olarak akıtıp aldığımız oyların hakkını vereceğiz. Aynı hızda aynı azimle çalışmaya devam edecek ve yolumuzdan dönmeyeceğiz” dedi.

 

“HER ZAMANKİNDEN DAHA COŞKULU KUTLAYACAĞIZ”

 

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşkuyla kutlayacaklarını belirterek tüm halkı düzenleyecekleri etkinliklere davet etti. Çetin, “Cumhuriyetimize ve ulusal egemenliğimize her zamankinden daha fazla sahip çıkacağız ve tüm coşkumuzla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bayramı kutlayacağız. 23 Nisan Pazar günü saat 19.00’da İl, İlçe Örgütlerimiz ve Seyhan Belediyesi ile birlikte Baraj Yolu Duygu Kafe’de toplanıp bir meşale yürüyüşü gerçekleştireceğiz. O gün çocuklarımızın da çok sevdiği sanatçımız Atiye bir konser verecek. Bu coşkulu kutlamaya tüm halkımızı davet ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.