TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Media Markt’a doğum gününe özel fırsatlar

Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde yer alan teknoloji devi Media Markt, ziyaretçilerini bu hafta sonu doğum gününe özel fırsatlarla karşılamaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2017 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2017 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Media Markt’a doğum gününe özel fırsatlar

 

ADANA (İLKHABER)-Adana Optimum Alışveriş Merkezi’nde yer alan teknoloji devi Media Markt, ziyaretçilerini bu hafta sonu doğum gününe özel fırsatlarla karşılamaya hazırlanıyor.

Alışveriş, eğlence ve modaya yön veren marka karmasıyla Adanalılara bol alternatif sunan Optimum AVM’de, alışverişe keyif katan kampanyalarla kazancın kapıları ardına kadar aralanıyor. Yeni yaşını kutlayan Media Markt, hafta sonu ziyaretçilerine indirim şöleni yaşatmak için hazırlıklarını tamamladı.

 

Televizyondan dizüstü bilgisayara, dijital fotoğraf makinesinden oyun konsollarına yaklaşık 50 bin çeşit ürünü uygun fiyat politikasıyla sunan Media Markt, Optimum ziyaretçilerine, 2 gün boyunca doğum gününe özel yüzde 40’a varan indirimli fiyatlar uygulayacak. Teknoloji severlerin yüzünü güldürecek kampanya, 29-30 Nisan tarihlerinde geçerli olacak. Optimum’a gelenler, binlerce kalem ürüne, uygun fiyatlar ve cazip ödeme koşulları ile bütçelerini zorlamadan sahip olma fırsatına ulaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.