TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Askerler kınalandı

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da, ilçe belediyesi tarafından askere gidecek gençlere yönelik asker kınası programı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2017 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2017 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Askerler kınalandı

Askerler kınalandı

ADANA5İLKHABER) – Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da, ilçe belediyesi tarafından askere gidecek gençlere yönelik asker kınası programı düzenlendi.

Belediye çok amaçlı toplantı salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, Kuran’ı Kerim okunarak, dualara edildi. Programda, askere gidecek gençler ve aileleri yerel sanatçı Ömer Bulut’un söylediği şarkılarla gönüllerince eğlendiler.

Kınada konuşan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Bu genç kardeşlerimiz, vatanımızın ve Türk milletimizin hudutlarını, insanların huzurlarını korumak ve bu vatana kasteden hainlere engel olmak için vatani görevlerini yapacaklar. Benim dileğim genç kardeşlerimizin kaza bela olmadan, vatani görevlerini yerlerine getirip, tekrar sağlıklı bir şekilde dönmeleridir. Böylesine güzel ortamlar sağlamak için, göreve geldiğimiz günden bu yana birlik beraberlik içinde programlar düzenliyoruz, düzenlemeye de devam edeceğiz. Bu vatanın ve milletin birliğe beraberliğe ihtiyacı var. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olduğu sürece, dış güçler vatanımıza hiçbir zarar veremez” dedi.

Programın sonunda ise askere gidecek gençlere aileleri tarafından asker kınası yakılırken

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.