TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılay’dan Anneler Günü kutlaması

Kürk Kızılayı Adana Şubesi, dar günlerinde yanlarında olduğu anneleri, Anneler Günü’nde de yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2017 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2017 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kızılay’dan Anneler Günü kutlaması

Kızılay’dan Anneler Günü kutlaması

 

 

ADANA(İLKHABER) - Kürk Kızılayı Adana Şubesi, dar günlerinde yanlarında olduğu anneleri, Anneler Günü’nde de yalnız bırakmadı.

Genç Kızılay Gönüllüleri, Anneler Günü etkinliğinde; eşi vefat etmiş, eşinden ayrılmış ya da eşi cezaevinde olan anneleri bir araya getirdi. Genç Kızılay Gönüllüleri, sohbet edip sıkıntılarını dinledikleri annelere gül ve çeşitli hediyeler vererek, günlerini kutladı.

Gençlere yaşadıkları zorlukları anlatan anneler, iş bulamadıkları için çektikleri geçim sıkıntısından yakındı. Buldukları işlerin de genelde sigortasız ve düşük ücretli olduğundan dert yanan anneler, “Bizler çocuklarımıza hem anne hem baba olmaya çalışıyoruz. Bize destek olunacağına çoğu zaman hakkımızı bile alamıyoruz” dediler.

En dar günlerinde Kızılay’ın hep yanlarında olduğunu belirten anneler, “Allah Kızılay'a bağış yapanlardan da gönüllülerinden de razı olsun" ifadelerini kullandılar.

Kızılay’ı annelerle bir araya getiren bu anlamlı buluşmanın düzenlenmesinde emeği geçen tüm gönüllülere teşekkür ettiğini kaydeden Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da “Annelerin bu sorunlarını ilgili makamlara iletmek, onlara hayat mücadelelerinde destek olmak bizlerin görevidir. Kızılay annelerin de yanındadır. Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.