TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir, şehit annelerini anneler gününde unutmadı

Anneler gününde şehit annelerini unutmayan Adana Büyükşehir Belediyesi, şehit anneleri ve yakınları için program düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2017 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2017 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Büyükşehir, şehit annelerini  anneler gününde unutmadı

Büyükşehir, şehit annelerini

anneler gününde unutmadı

 

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - Anneler gününde şehit annelerini unutmayan Adana Büyükşehir Belediyesi, şehit anneleri ve yakınları için program düzenledi. Etkinlikte, Kur’an-ı Kerim ve mevlit okundu, yemek yendi, hediyeler dağıtıldı.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, anneler günü nedeniyle, şehit ailelerine yönelik program düzenledi. Programda mevlit ve Kur’an-ı Kerim okundu. Şehit annelerine ve yakınlarına çeşitli hediyelerin sunulduğu etkinlikte, birlikte yemek yenildi.  Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, “Şehitlik mertebesi her Türk için kutsaldır. İnşallah bundan sonra şehit vermemize gerek kalmadan bu coğrafyada sonsuza kadar, al bayrağımızın altında yaşarız” dedi.

 

CENNETTE BULUŞURUZ

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin, şehit anneleri ve yakınları için düzenlediği anneler günü etkinliği Adana Şehit Aileleri Derneği tesislerinde gerçekleştirildi. Şehit ailelerinin yoğun katılım gösterdiği programın açılışında söz alan Adana Şehit Aileleri Derneği Başkanı Emine Kunt, emeği geçenlere teşekkür etti. Kunt, “Bu programı hazırlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü Bey’e teşekkür ediyoruz. Her yıl Adana Büyükşehir Belediyemiz, bizi anneler gününde yalnız bırakmıyor. İnşallah şehit verdiğimiz çocuklarımıza layık oluruz ve onlarla cennette buluşuruz” dedi.

ŞEHİT ANNE VE BABALARI FEDAKARLIĞIN EN BÜYÜĞÜNÜ YAPIYOR

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek de şehit annelerinin acılarını daima yüreklerinde hissettiklerini belirtti. Akyürek şunları söyledi: “Nur yüzlü şehit anneleri, gül yüzlü şehit eşleri, kardeşleri, acısını göstermemeye çalışan şehit babaları; bugün anneler günü nedeniyle bir aradayız. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü Bey ve Adana Şehit Aileleri Derneği Başkanı Emine Kunt Hanımefendi’nin birlikte düzenlediği bu etkinlikte beraberiz. Bir anne ve babanın en değerli eserleri evlatlarıdır. Evlatları doğduktan sonra hayatlarını ona göre dizayn ederler. Fedakarlığın en yücesini anne ve babalar yapar. Şehitlerimiz de fedakarlıkta sınır tanımayan vatan evlatlarıdır. Şehit yakınlarının duyduğu acı, özlem ve hasret, aradan uzun yıllar geçse de azalmıyor. Bu tür toplantılarda acılar tazeleniyor. Ama diyoruz ki; her fani ölümü tadacaktır. Peygamber efendimize komşu olan, bu vatan için, bu bayrak için canından vazgeçen her Türk ve Müslüman evladının koşarak gittiği şehadete kavuşan şehitlerimizin varlığı, her aile için de kıvanç kaynağıdır. Bu durum Türk Milleti için büyük gururdur. İnşallah bundan sonra şehit vermemize gerek kalmadan, al bayrağımızın dalgalandığı bu coğrafyada sonsuza kadar yaşarız.”

 

Etkinliğin son bülümünde annelere çeşitli hediyeler sunuldu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.