TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Biri toprağa, diğeri cezaevine..

İki kardeş arasındaki kavga kanlı bitti. Ağabeyi tedavi olmak için Adana'ya gelen ve evinde misafir olan gırtlak kanseri kardeşini öldürdü Tevfik DİNÇKALMIŞ ADANA(İLKHABER) – Adana’da ağabey-kardeş arasındaki kavga ölümle sonuçlandı. 45 yaşındaki Savaş Yurul, gırtlak kanseri tedavisi için Muş’tan eşiyle birlikte Adana’ya gelip, kendisinde kalan 43 yaşındaki kardeşi Korkmaz Yurul ile alırken ona; “Eşin, erkeklerle görüşüyor. Bu kadın ailemize uygun değil. Ondan ayrıl” dedi. Kardeşinin; “Sana ne? O benim eşim, onu seviyorum” yanıtına sinirlenen Yurul, silahını çıkartıp kardeşine kurşun yağdırdı. Korkmaz Yurul hayatını kaybetti, Savaş Yurul ise kapıda polise bekleyip, gelen ekiplere teslim oldu. EŞİN BAŞKA ERKEKLERLE GÖRÜŞÜYOR Olay, merkez ilçe Yüreğir’e bağlı Yavuzlar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; Korkmaz Yurul, gırtlak kanseri tedavisi için eşi Meryem Yurul ile birlikte yaklaşık bir hafta önce Muş’tan Adana’ya gelip, ağabeyi Savaş Yurul’un evinde kalmaya başladı. Yurul kardeşler, önceki akşam gece geç saatlerde birlikte alkol almaya başladı. Ağabey Yurul, kardeşine; “Seni uyarıyorum; eşin başka erkeklerle görüşüyor. Dedikodu yapıyorlar. Bu kadın, bizim ailemize uygun değil. Ondan ayrıl” dedi. SEN NASIL EŞİME DİL UZATIYORSUN? Bunun üzerine de Korkmaz Yurul, ağabeyine; “Sana ne? Sen nasıl eşime dil uzatıyorsun? Onun kimseyle görüştüğü yok. Ben onu çok seviyorum, ayrılamam. Sen önce kendine bak” diye karşılık verdi. Bunun üzerine bir anda öfkesine hakim olamayan Savaş Yurul, belindeki silahı çıkartarak, kardeşinin üzerine adeta kurşun yağdırdı. Vücuduna isabet eden 4 kurşunla kanlar içinde yere yığılan Kormaz Yurul olay yerinde hayatını kaybetti. ‘Kardeş katili’ olan Savaş Yurul da kapıya çıkıp polisi bekledi, sonra da gelen ekiplere teslim oldu. ÖNCE ÖLDÜRDÜ SONRA POLİSİ BEKLEDİ İki kardeş arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, bir anlık öfkesine yenik düşen ağabey Yurul, belindeki silahına çıkarttı, ardından da kardeşine adeta kurşun yağdırdı. Ağabeyinin silahından çıkan 4 kurşunun hedefi olan Korkmaz Yurul, kanlar içinde yere yığıldı. Yurul, olay yerinde hayatını kaybederken, alkollü olduğu öğrenilen ağabeyi de cinayetin ardından evin kapısına çıkıp, burada polisi bekledi. Ağabey Yurul, mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu. YAŞANANLAR İÇİN ÇOK PİŞMANIM! Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerince sorgulanan Savaş Yurul, cinayeti itiraf ederken, “Kardeşimi eşinden ayrılması için uyardım ama o beni dinlemedi. Bir anlık öfkemin kurbanı oldum. Çok pişmanım” dediği öğrenildi. Emniyetteki sorgusu tamamlanan Yurul, daha sonra Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontrolünden geçirildi ardından da adliyeye sevk edildi. Ağabeyinin öldürdü Korkmaz Yurul’un cenazesi de yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2017 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2017 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Biri toprağa, diğeri cezaevine..

 

Tevfik DİNÇKALMIŞ

ADANA(İLKHABER) – Adana’da ağabey-kardeş arasındaki kavga ölümle sonuçlandı. 45 yaşındaki Savaş Yurul, gırtlak kanseri tedavisi için Muş’tan eşiyle birlikte Adana’ya gelip, kendisinde kalan 43 yaşındaki kardeşi Korkmaz Yurul ile kalırken ona; “Eşin, erkeklerle görüşüyor. Bu kadın ailemize uygun değil. Ondan ayrıl” dedi. Kardeşinin; “Sana ne? O benim eşim, onu seviyorum” yanıtına sinirlenen Yurul, silahını çıkartıp kardeşine kurşun yağdırdı. Korkmaz Yurul hayatını kaybetti, Savaş Yurul ise kapıda polise bekleyip, gelen ekiplere teslim oldu.

 

EŞİN BAŞKA ERKEKLERLE GÖRÜŞÜYOR

Olay, merkez ilçe Yüreğir’e bağlı Yavuzlar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; Korkmaz Yurul, gırtlak kanseri tedavisi için eşi Meryem Yurul ile birlikte yaklaşık bir hafta önce Muş’tan Adana’ya gelip, ağabeyi Savaş Yurul’un evinde kalmaya başladı. Yurul kardeşler, önceki akşam gece geç saatlerde birlikte alkol almaya başladı. Ağabey Yurul, kardeşine; “Seni uyarıyorum; eşin başka erkeklerle görüşüyor. Dedikodu yapıyorlar. Bu kadın, bizim ailemize uygun değil. Ondan ayrıl” dedi.

 

SEN NASIL EŞİME DİL UZATIYORSUN?

Bunun üzerine de Korkmaz Yurul, ağabeyine; “Sana ne? Sen nasıl eşime dil uzatıyorsun? Onun kimseyle görüştüğü yok. Ben onu çok seviyorum, ayrılamam. Sen önce kendine bak” diye karşılık verdi. Bunun üzerine bir anda öfkesine hakim olamayan Savaş Yurul, belindeki silahı çıkartarak, kardeşinin üzerine adeta kurşun yağdırdı. Vücuduna isabet eden 4 kurşunla kanlar içinde yere yığılan Korkmaz Yurul olay yerinde hayatını kaybetti. ‘Kardeş katili’ olan Savaş Yurul da kapıya çıkıp polisi bekledi, sonra da gelen ekiplere teslim oldu.

 

ÖNCE ÖLDÜRDÜ SONRA POLİSİ BEKLEDİ

İki kardeş arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, bir anlık öfkesine yenik düşen ağabey Yurul, belindeki silahına çıkarttı, ardından da kardeşine adeta kurşun yağdırdı. Ağabeyinin silahından çıkan 4 kurşunun hedefi olan Korkmaz Yurul, kanlar içinde yere yığıldı. Yurul, olay yerinde hayatını kaybederken, alkollü olduğu öğrenilen ağabeyi de cinayetin ardından evin kapısına çıkıp, burada polisi bekledi. Ağabey Yurul, mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu.

 

YAŞANANLAR İÇİN ÇOK PİŞMANIM!

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerince sorgulanan Savaş Yurul, cinayeti itiraf ederken, “Kardeşimi eşinden ayrılması için uyardım ama o beni dinlemedi. Bir anlık öfkemin kurbanı oldum. Çok pişmanım” dediği öğrenildi. Emniyetteki sorgusu tamamlanan Yurul, daha sonra Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontrolünden geçirildi ardından da adliyeye sevk edildi.  Ağabeyinin öldürdüğü Korkmaz Yurul’un cenazesi de yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere ailesine teslim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.