TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

El emeği göz nuru ürünler sergilendi

SEYMER Geleneksel Yıl Sonu Sergisi Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın katılımı ile açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2017 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2017 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
El emeği göz nuru  ürünler sergilendi

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)-75. Yıl Sanat Galerisi’nde düzenlenen SEYMER Geleneksel Yıl Sonu Sergisi’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. El emeği göz nuru birbirinden değerli ürünlerin sergilendiği serginin açılış konuşmasını yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, el emeği göz nuru ürünleri yaparak sergileyen kadınlara verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti. Karalar, “Yine mutlu bir günde güzel bir günde, emeğimizin karşılığının sergilendiği ve yaptıklarımızla övüneceğimiz bir günde bir aradayız. Biz Halk Eğitim Müdürümüzle, Milli Eğitimle birlikte bizden önce başlayan bizimde severek isteyerek ve destekleri artırarak sürdürdüğümüz bu çalışmaları daha da üst düzeye taşımakla ilgili üstümüze düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.  Bir yıl emek veriyorsunuz, uğraş veriyorsunuz. Gözünüzü, emeğinizi, birikiminizi, beyninizi kullanarak bir eser ortaya çıkartıyorsunuz. Bu eseri de senede bir gün sergiliyorsunuz. Bu sizin için çok anlamlı bir gün. Biz Türkiye’nin mutlu olmasını istiyoruz ama neticede Seyhan’dayız, Seyhanlı kardeşlerimizi düşünüyoruz, her fert, her kadınımız evinde huzurlu oluncaya kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Herkesin herkesi sevdiği, herkesin kabul ettiği, kimsenin kimseyi ötelemediği bir tablodur Türkiye tablosu. Arzu edilen budur, bizimde arzu ettiğimiz ve yapmaya çalıştığımız budur. Onun içinde Seyhanlı her gün, bir gün öncesine göre daha huzurlu olmalıdır ve olacaktır. Seyhanlı bunu hak ediyor.” dedi.

SEYMER’li kadınlara yer müjdesi de veren Başkan Karalar, “ Size verdiğimiz her sözün arkasındayım. Emeğinizin karşılığını almak için bir şeyler yaptık yeter mi yetmez. Türkiye’nin en güzel AVM’si açıldı Seyhan’da. Arkadaşlarımı gönderdim oraya bir mağaza açtıracağız. Dünyanın dört köşesinden gelen turistler sizin ürünlerinizi görecekler, sizde Adana’yı daha iyi kendi tanıtacak ürünler yapmaya kendinizi mecbur his edeceksiniz. Emek mahallesindeki binamız yakında bitiyor. Hem SEYMER atölyesi açacağız oraya, hem SEYMER mağazasını açacağız. Hava alanına giden veler insanlar yaptığımız ürünlerin cazibesine göre gelip hediyelerini alacaklar. Biz size yer veriyoruz. Neşriyat ve satış size ait. Ürettiğiniz ürünleri satmayı da bilin en iyi şekilde. El emeği göz nurunu paraya dönüştürüp ev ekonomisine katkı sağlaması ayrı bir mutluluktur. Merkeze yakın bir yerde bir mağaza daha açacağım. Bunu epeydir söylüyoruz.  Yapamamamızın nedeni uygun bir yer bulamadık.  Ama sizin için kadınlarımız için yapacağız. Tebrik ediyorum hepinizi ellerinizi sağlık.” diye konuştu.

Konuşmanın ardından serginin açılış kurdelesi Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve beraberindeki SEYMER yetkilileri ve konuklar kesti. Ardından ise Başkan Karalar Sergiyi gezerek ürünler hakkında bilgiler aldı. Sergi 21 Mayıs Pazar gününe kadar açık kalacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.