TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeli’nin iradesi hepimizin iradesidir

MHP Adana İl Başkanı Baş, Pazar günü yapılacak olan İl Kongresinde Sertan Duran’ın ‘İl Başkan Adayı’ gösterildiğini açıkladı:

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2017 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2017 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bahçeli’nin iradesi  hepimizin iradesidir

ADANA(İLKHABER) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Genel Merkezimizin, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ortaya koydukları irade benim, bizim, hepimizin iradesidir.” dedi.

SERTAN DURAN İL BAŞKAN ADAYI

Yusuf Baş, yaptığı açıklamada “Bilindiği üzere Genel Merkezimizce alınan karar doğrultusunda 21 Mayıs 2017 tarihinde 39 ilimizde il kongreleri gerçekleştirilecektir. Adana da bu illerden biridir. Genel Merkezimizin tasarrufu, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin onayları ile ilimizde yapılacak olan 12. İl Başkanlığı Olağan Kongresinde Çukurova İlçe Başkanımız Sayın Sertan Duran ‘İl Başkan Adayı’ gösterilmiştir.” ifadesine yer verdi.

HER ZAMAN BİRİZ, BİR OLACAĞIZ

Baş, devamla “İl başkanlığı kongre sürecinde özellikle son günlerde basında ve sosyal medyada birçok değerlendirmeler yapılırken, zaman zaman teşkilatımızı, mensuplarımızı incitici fitne ifadelere yer verildi. Bunlara asla itibar etmedik, etmeyeceğiz. Bütün içtenliğimle şunu söylüyorum. Genel Merkezimizin, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ortaya koydukları irade benim, bizim, hepimizin iradesidir. Bu iradeye saygıyı hep esas kabul ettik. Biz, dün olduğu gibi bugün de, yarın da biriz ve her zaman bir olacağız.” diye konuştu.

SAMİMİYETLE VE SADAKATLE…

Yusuf Baş, şöyle devam etti:

“Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhteşem Türk milliyetçisi Başbuğ Alparslan Türkeş’in izinde, ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesini yaşayan ve yaşatan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de samimiyetle ve sadakatle emrinde olmaktan onur duymaya devam edeceğim. Sertan Duran arkadaşımızı tebrik ediyor, yapacağımız kongremizin teşkilatımız, mensuplarımız ve Adana’mız  için hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.”

İL KONGRESİNE DAVET ETTİ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, 21 Mayıs 2017 Pazar günü Adnan Menderes Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirecek olan 12. Olağan İl Kongresine partili-partisiz tüm vatandaşların davetli olduğunu da bildirdi.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.