TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadınlar yürüdü destekler büyüdü

Geçtiğimiz yıl Murat Yıldırım tarafından ilki hayata geçirilen ve geliri engelliler yararına kullanılan “Engel Olma Destek Ol” temalı defilenin ikincisi Adana Atlı Spor Kulübü'nde gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2017 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2017 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kadınlar yürüdü destekler büyüdü

SELMA ATAŞ

ADANA (İLKHABER)-Geçtiğimiz yıl Murat Yıldırım tarafından ilki hayata geçirilen ve geliri engelliler yararına kullanılan “Engel Olma Destek Ol” temalı defilenin ikincisi Adana Atlı Spor Kulübü'nde gerçekleşti. Defilede, iş, sanat, ve sosyal sorumluluk projelerine katkı koyan kadınlar, engelli çocuklarla birlikte podyuma çıktı. Sunuculuğunu İş Kadını Esin Parlak ve Atom Film Kurucusu Ozan Sihay'in yaptığı defilenin tüm geliri engelliler için harcanacak.

ENGELSİZ PODYUM

Adana’nın sosyal sorumluluk projelerine destek veren iş ve cemiyet hayatının önde gelen, sosyal duyarlılığı yüksek ve tanınmış simaları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da engelli bireyler yararına düzenlenen defilede podyumda gönüllü mankenlik yaptı.  Gecenin sloganı bir önceki yıl olduğu gibi; “Engel Olma Destek Ol” oldu.  Sosyal sorumluluk projesi olarak hayat bulacak defileden elde edilen gelir yine engelli bireyler için kullanılacak ve Artı Eğitim Gönülleri Derneği’ne aktarılacak. Artı Engelliler Derneği Başkanı Fatoş Başak Şen, amaçlarının engelli bireylerin yaşamını daha kolaylaştırmak ve eğitim ve sağlık konularında kendilerine destek sağlamak olduğunu söyledi. Markafabric firmasının ana sponsorluğunu üstlendiği defilenin medya sponsoru ise İhlas Haber Ajansı ve Fashion Vip Dergisi. Defilede 24 kadın ve 20 engelli çocuk ünlü Modacı Ertan Kayıtken’in gece için özel tasarladığı kostümlerle podyuma çıktı. İzmirli Modacı Erdal Kayıtken, birçok ünlü simayı giydirmesiyle bilindiği gibi sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle de tanınıyor

İŞ ADAMLARI DA PODYUMA ÇIKACAK

Gelenekseh hale getirilen Engel Olma Destek Ol Defilesi gördüğü yoğun ilgi nedeniyle gelecek yıl üçüncü kez düzenlenecek. Gecenin Organizasyonunu üstlenen Murat Yıldırım, önünüzdeki yıl iş adamlarının da defileye dahil edileceğini belirterek, “Daha şimdiden üçüncü defilemiz için sponsor olmak isteyen, ya da podyuma çıkarak destek olmak isteyen çok sayıda toplum gönüllüsü talepte bulundu. Bu nedenle önümüzdeki yıl işadamlarını da dahil edeceğimiz defilemizde özel gereksinimli çocukları bulunan anneleri  çocuklarıyla birlikte podyuma çıkarmaya da öncelik vereceğiz. Gördüğümüz ilgi Adana’nın bu konuya sahip çıktığı yönünde. Projemiz amacına ulaştığı için çok mutluyuz. Katılım gösteren tüm toplum gönüllüsü hanımlarımıza ve destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

PODYUMA ÇIKAN İSİMLER

Defilede podyuma çıkan isimler şöyle:  Ayça Katlav, Ayşegül Milli, Ayşin Tatlıtuğ, Belkıs Azınç, Beyza Aksan, Bikem Uludağ, Cemre Aydın, Demet Bilici, Duygu Civan, Emine Erdem,  Figen Toktaş, Gizem Geylani,  Gizem Hakan, Hazal Şen,, Mahaa Daas, Mina Yenice, Nigar Ataman, Nihan Baycık, Pınar Cavlak, Serap Sezer Tenikeci, Sibel Esmek, Sinem Alıravcı, Sumru Şen, Talya Civan, Serra Savaşan, Yasemin Kutlu Varan, Özge Ulusoy.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.