TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

19 Mayıs koro ve bandoyla kutlandı

19 MAYIS Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Adana Bahçeşehir Koleji öğrencileri, M1 Adana Alış-Veriş Merkezi’nde koro ve bando gösterisiyle Atatürk’ü andılar.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2017 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2017 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
19 Mayıs koro ve bandoyla kutlandı

ADANA (İLKHABER)-19 MAYIS Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlandı.  Adana Bahçeşehir Koleji  öğrencileri,  M1 Adana Alış-Veriş Merkezi’nde  koro ve bando gösterisiyle Atatürk’ü andılar.

Müzik Öğretmenleri Özge Kurşun ve Kerem Usta önderliğinde , M1 Adana AVM’de ki Bando  Gösterisi’ ne vatandaşın ilgisi yüksekti.  Öğrencilerin coşkulu kutlamasına alkışlarıyla destek olan vatandaşlar, ‘’ Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bıraktığı mirasa gençlerin sahip çıkması çok güzel. Onlara önderlik yapan okulu ve öğretmenleri kutluyoruz’’ dediler.

 

Adana Bahçeşehir Koleji Okul Bandosu , gösterisinin  ardından Okul Korosu’na eşlik etti. ‘ M1 Adana Gençler 19 Mayıs’ta  Sahne Sizin’ konser alanında sahneye çıkan Bahçeşehir Koleji öğrencileri, ‘’Gençlik Marşı ve Atatürk Çocuklar’’ adlı eserleri  coşkuyla söylediler. Konser alanına toplanan vatandaşlar alkışlarıyla tempo  tutarken,  marşlara eşlik ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.