TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öz sermayesiz de yatırım yapılabilir

TÜMSİAD Genel Merkezi Proje Müdürü Kahraman, düzenlenen ‘’Devlet Destekleri ve Hibeleri’’ seminerinde merak edilen soruları yanıtladı:

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2017 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2017 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Öz sermayesiz de yatırım yapılabilir

ADANA (İLKHABER) - Tüm Sanayici İş adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şubesi’nin, Adana Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlediği ‘’Devlet Destekleri ve Hibeleri’’ konulu seminer, iş dünyasından büyük ilgi gördü.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seminere, TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca ve TÜMSİAD Kozan Şube Başkanı Bülent Karaömerlioğlu’nun yanı sıra; Kamu-Üniversite ve Sanayici İşbirliği (KUSİ) Temsilcisi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Serin, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan, KGF Bölge Müdürü Celal Altunbaş, KOSGEB İl Müdürü Hüseyin Şen ve iş dünyası  katıldı. 

KOBİ’LER TÜRK EKONOMİSİ’NİN CAN DAMARIDIR 

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca burada yaptığı açılış konuşmasında, ‘’Türkiye’nin sürdürülebilir iktisadi kalkınmasına destek amacıyla; yeni girişimci, sanayici ve iş adamlarının yurt içi ve yurt dışında pazar paylarının artırılması ve rekabet edebilirlik seviyelerinin yükseltilmesi için çalıştıklarını’’ söyledi. Kutluca, Türkiye’deki işletmelerin yüzde doksan dokuzunun KOBİ olduğunu vurgulayarak, KOBİ’lerin Türk Ekonomisinin can damarı olduğunu belirtti. 

YARDIMA HAZIRIZ 

Kamu-Üniversite ve Sanayi İşbirliği (KUSİ) temsilcisi Prof. Dr.  Selahattin Serin de   KOBİ’lerin önemine vurgu yaparak,’’ Tüm işletmelere kapımız açık, her zaman yardıma hazırız’’ çağırısında  bulundu. 

TÜMSİAD ÜYELERİNE ÜCRETSİZ PROJE 

TÜMSİAD Genel Merkezi Proje Müdürü Adnan Kahraman ise, işadamlarına hitaben yaptığı konuşmasında, projeler ve destekler sayesinde  öz sermaye kullanmadan  yatırım yapabileceklerini, işlerini büyütebileceklerini veya yeni işler kurabileceklerini açıkladı. ‘’Devlet her zaman, her aşamada yanınızdadır’’ diyen Kahraman, TÜMSİAD üyelerine ücretsiz proje hazırladıklarını da söyledi.

Program, Devlet Destekleri Uzmanı Caner Karadağ ve Proje Uzmanı Muammer Eruz, sinevizyonla sundukları; ‘’KOSGEB Destek ve Hibeleri, DTM Destek ve Hibeleri, Yatırım Teşvik Belgesi, Dahilde İşleme İzin Belgesi Alım Süresi ve Proje Bazlı Hibeler’’ konulu eğitimlerini  tamamladıktan sonra,  soru yağmuruna tutuldu.

Semineri izleyen iş adamlarına ‘’Katılım Belgesi’’ Devlet Destekleri ve Hibeleri’’ konulu Seminer ile iş adamlarını aydınlatan Adnan Kahraman, Caner Karadağ ve Muammer Uraz’a  birer plaket  takdim eden TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca,  tüm katılımcılara teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.