TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4N1K galasına yoğun ilgi

Yaprak, Ali, Oğuz, Gökhan ve Sinan Adanalı hayranlarıyla buluştu

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2017 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2017 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
4N1K galasına yoğun ilgi

Süreyya URİ

ADANA (İLKHABER)-Gerçek yaşam öyküsünden yola çıkılarak yazılan kitabın senaryolaştırılmasıyla film olan 4N1K’nın oyuncuları; Adana’da vizyona giren filmin izleyicileriyle buluştu.

Adana M1 Sinemax’ta gösterime giren filmin galasına Adanalı genç kızlar yoğun ilgi gösterdi. Gala öncesi sinemaya akın eden gençler, kitabı imzalatmak için yazarla buluşmak istedi. Ancak yoğun ilgi izdihama dönüşünce çoğu okur  kitaplarını imzalatma fırsatı bulamadı.

Sinema salonlarının giriş bölümünde hazırlanan büyük  karşılama alanı izleyicilere  yetmedi. Oyuncularla buluşmak ve onları daha yakından görebilmek için ön kısma geçmek isteyen gençler, izdihama neden oldu.

Güvenlik görevlilerinin zaman zaman engelleyemediği bazı gençler oyuncuların yanına gitmeyi başarsa da bir çoğu oyuncuları çok yakından görememenin ve onlara dokunamamanın üzüntüsünü yaşadı.  Oyuncuları daha yakından görebilme fırsatı bulan ön kısımlardaki gençler ise, “Elimi tuttu” diye çığlık atarak salonu inletirken, bir genç kız heyecana daha fazla dayanamayıp bayıldı. Güvenlik görevlilerinin yardım ettiği genç kız daha sonra tedavi edilmek üzere sağlık ekiplerine teslim edildi.  

Bütün çabalara rağmen izdihamı engelleyemeyen organizasyon ekibi gençleri ikna edip sinema salonlarına almayı başaramadı. Oyuncuları bırakıp sinema salonlarına girmeyen izleyici yüzünden kendileri de sinema salonlarına giremeyen oyuncular arka kapıdan bir araba ile AVM’nin başka bir kapısından alınarak sinema salonuna alındı. Oyuncuların artık orada olmadığına zor ikna edilen hayranlar sinema salonlarına girmek zorunda kaldı.

Sinema salonunda  izleyici ile buluşan film ekibi, burada biraz daha rahat hayranlarıyla sohbet etme imkanı bulurken, hayranlarıyla bol bol öz çekim yaptı.

Hayranlarıyla fotoğraf çektiren genç sanatçılar, “Bu kadar yoğun ilgiden sıkıldınız mı?” sorusuna,  çok mutlu olduklarını belirterek, “Sevilmek çok güzel şey” diye cevap verdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.