TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sancak Duran’da!

MHP Adana İl Başkanlığı’nda halef-selef başkanlar görev devir-teslimi yaptı

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2017 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2017 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sancak Duran’da!

 

ADANA(İLKHABER) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı seçilen Sertan Duran, selefi Yusuf Baş’tan görevi devraldı.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, iki yıldır yürüttüğü görevi, halefi Sertan Duran’a devretti. İl Başkanlığı binasında yapılan devir-teslimde sade bir tören tercih edildi. Halef-Selef başkanlar, partinin daha çok başarısı yönünde olumlu mesajlar verdiler.

SERTAN DURAN: HEDEFİMİZ SANCAĞI DAHA YUKARI TAŞIMAK

MHP Adana’nın yeni İl Başkanı Sertan Duran, milliyetçi-ülkücü hareketin günlük politikaların çok üstünde bir dava hareketi olduğunu vurguladığı konuşmasında, birlik ve beraberliği ön plana çıkaran mesajlar verdi. Duran “Milliyetçi Hareket Partisi ülküleri ve ilkeleri olan bir partidir. Bu davada 48 yıllık bir emek var. Daha da ötesinde vatanın, milletin bekası uğruna daha çocuk yaşlarda cezaevlerinde yatan Taşmedreseli ağabeylerimizin çilesi, binlerce şehidimizin hakkı var. Kuşkusuz bu bir bayrak, bir sancak yarışıdır. Yusuf Ağabeyle iki yıldır beraber çalışıyoruz. Yusuf Başkan’ımdan aldığımız sancağı daha yukarılara taşımanın çabası içinde olacağız.” diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

“Daima birlik ve beraberliği pekiştirmenin çabasını vereceğiz” diyen MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, “Küçük olsun, bizim olsun demeyeceğiz. Büyük olsun hepimizin olsun. Zaten bu davanın kendisi büyüktür. Yediden yetmişe, geçmişten geleceğe herkesi kucaklamayı arzuluyoruz. Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli başta olmak üzere bana güvenen değerli büyüklerimi, kongremizin saygıdeğer delegelerini ve dava arkadaşlarımı mahcup etmemek adına gece-gündüz çalışacağız. Bu bilinçle bu makama oturacağız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.”

YUSUF BAŞ: BURASI HEPİMİZİN KUTSAL OCAĞI

Yusuf Baş ise, iki yıllık görev süresince kimseyi kırmadan, incitmeden çalışmayı ilke edindiklerini ve herkesi kucaklamanın gayretini verdiklerini söyledi. Baş, “Burası bizim, hepimizin evi, yuvası, kutsal ocağı. Sertan Başkan’ın yükü ağır. İşi kolay değil. Tüm kalbimle başarılı olmasını arzu ediyorum. Bu parti hepimizin, milletimizin umudu olan bir parti. ‘Ben varsam var, ben yoksam yok’ diyemeyiz. Hiçbir zaman benim olsun küçük olsun demedim. Bizden daima iyi yönetenler de çıkar. Bu düşüncelerle şunu ifade etmek isterim; görevi devretmiş olsam da, her zaman yardımcı olmaya hazırım” dedi. Baş, “Siyaset uzun soluklu bir iş. Gerekirse bir nefer olarak yoluma devam ederim” sözüyle de siyasetten kopmayacağını vurguladı.

SERTAN DURAN KİMDİR?

1974 Adana doğumlu olan Sertan Duran; ilk, orta ve lise öğrenimini Adana’da yaparken, Aksaray Üniversitesi’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Duran, MHP ve Ülkü Ocakları’nda değişik zamanlarda değişik kademelerde görev aldı. 1997’de Adana Ülkü Ocakları Başkanlığı ve Bölge Başkanlığı gibi görevler üstlenen Sertan Duran, son iki dönemdir MHP Çukurova İlçe Başkanlığı yaptı. 21 Mayıs 2017’de gerçekleştirilen MHP Adana İl 12. Olağan Kongresi’nde ise “MHP Adana İl Başkanı” olarak seçilen Sertan Duran, evli ve üç çocuk babasıdır.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.