TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yolumuz meşakkatli

AK Mardin İl Başkanı Dündar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tekrar Genel Başkan seçildiği ve yeni yola girildiği genel kurullarını değerlendirdi:

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2017 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2017 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yolumuz meşakkatli

Adnan AVUKA

MARDİN(İLKHABER) - AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, yeni dönemde girdikleri yolun daha uzun ve meşakkatli olduğunu söyledi.

AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne katılan ve Dündar, kongrenin bir değerlendirmesini yaptı. Salonun tıklım tıklım doldurulduğunu, 81 ilde gelen değerli partililerin milletle iç içe, bir arada olduğunu ve kardeşlik duygularının en üst noktaya yükseldiğini ifade eden Dündar, şunları dedi:

“ 21 Mayıs 2017’de gerçekleştirilen AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne iki otobüsle katıldık. AK Parti Mardin Teşkilatı hem salon içerisinde hem de salon dışında partilerine gösterilen destekten dolayı herkese özellikle en içten duygularımla teşekkür ediyorum. 

İl teşkilatımızla, ilçe teşkilatlarımızla , kadın ve gençlik teşkilatlarımızla özel araçlarımız ve otobüslerle kongre alanına giderek yerimizi aldık. Geçmişte olduğu gibi şimdi de ve daha büyük bir şevkle partimizin yanında yer almaktan büyük bir gurur duyduk. Bizler geçmişi asla unutmadık. Ülkemizin üstünde dolaşan karabulutları asla ve asla unutmadık. Eğitimde ki sıkıntıları, ilaç kuyruklarını ve hasta rehin olaylarını unutmadık. Genç kızlarımızın okul kapılarında, asker oğlunu görmeye giden analarımızın asker ocağında sürekli karşı karşıya kaldıkları başörtü zulmünü unutmadık. Yazar kasaların fırlatıldıkları günleri unutmadık. Dün dündür bugün bugündür diyerek hiçbir sözünü yerine getirmeyen siyasetçileri unutmadık. Ulaşımdaki geri kalmışlığımızı, dış siyasette ayaklar altında ki günleri unutmadık. Terörün ülkemizde cirit attığı ve dış odakların ülkemizi hiçbir yere gelmesin diye akla karayı seçtirdiği günleri unutmadık. Gezi olaylarını, Kobani  bahanesiyle ülkemizi teröre teslim etmeye çalışan odakları ve 17-25 Aralık darbesini unutmadık. Özellikle hain odakların 15 Temmuz darbesi kalkışmasında ülkemize ve milletimize devletten almış oldukları maaş ve paralarla reva gördükleri karanlık oyunu unutmadık, unutturmayacağız.”

“KIVANÇ DUYUYORUZ”

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile 998 gün sonra tekrar aynı ortamda siyaset yapacak olmaktan büyük kıvanç duyduklarını belirten İl Başkanı Dündar, şöyle devam etti:

“Bizleri Reis’e tekrar kavuşturan Allah’a hamdolsun. Kendisine, büyük bir aşkla bağlı olduğunu, dile getirdiği AK Parti’ye hoş geldiniz diyoruz. 1400 delegenin oyuyla tekrar AK Parti Genel Başkanlığına getirilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yolumuz daha aydınlık olacak. Şimdiye kadar siyasetin önünü açan, gençlerimize ve kadınlarımıza her türlü siyasi imkanı ve ortamı sağlayan Recep Tayyip Erdoğan, bundan sonra yapacağı modern icraatlarla günümüz Türkiye’sini daha da şahlandıracaktır. Yolumuz uzun ve meşakkatlidir. Çünkü AK Parti herkesin, 81 milyonun partisidir. Bizler herkesi görmek, bilmek durumundayız. Bizde çobanın oyu  ayrımcılığı asla olmaz. Çünkü bu ülkenin her bir ferdi bizim için birinci sınıf insan konumundadır.

AK Parti herkesin umududur.

Türkiye sadece 81 milyonun umudu değil, İslam ümmetinin de umudu ve ümididir. Ülkemize bel bağlamış, beklenti içerisinde olan tüm mazlumlar için Türkiye ve AK Parti çok önemlidir. Suriye’den Mısır’a, Filistin’den Arakan’a kadar herkes Türkiye’nin atacağı en ufak bir adımı takip ve takdir ediyor. Uluslararası tüm kulvarlarda Türkiye ve AK Parti  takip edilen, örnek alınan, stratejileri büyük takdirlerle karşılanan temel taşlar haline geldi. Yolumuz artık daha uzun ve daha meşakkatli olacak. Bizler AK Parti Mardin teşkilatı olarak bu yeni dönemde partimize ve memleketimize daha da sahip çıkarak elimizi her türlü taşın altına koyacağız. Özellikle ideolojilere bağlı kalmış gençlerimize daha da sahip çıkarak ülkemizin kalkınmasına faydalı birer birey haline dönüştüreceğiz. Tüm teşkilatlarımızla beraber her zaman ülkemizin ve Mardin’in çıkarları doğrultusunda hareket ederek gelişmişlik seviyemize katkılar sunacağız. Bu duygularla büyük bir heyecanla gerçekleştirilen 3. AK Parti Olağanüstü Büyük Kongresi’nin ülkemize, milletimize, mazlum halklara ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum.”

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.