TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yollar bozuk

ADATÜB üyeleri, sorunlarını dinlemeye gelen Adana Valisi Demirtaş’a şikayetlerini aktardı:

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2017 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2017 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yollar bozuk

ADANA(İLKHABER) – Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Yüreğir İlçesi Abdioğlu Mahallesi’nde bulunan Bülent Özler Çiftliği’nde düzenlenen kahvaltı programında Adana Turunçgil Üreticileri Birliği (ADATÜB) Başkanı Rifat Karabucak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

 

Adana’daki tarım üretiminin ve üreticilerin beklentilerinin dile getirildiği programda üreticilerin sorunlarını dinleyen Vali Mahmut Demirtaş, önemli bir tarım merkezi olan Adana’nın, tarım üretimindeki verimliğini ve kaliteyi arttırmanın önem taşıdığını söyledi.

 

Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel ve Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru’nun da katıldığı programda konuşan Vali Demirtaş, hükümetin teşvikleri ve destekleri doğrultusunda, üreticilerin talep ve beklentilerinin karşılanması yönündeki çalışmaları kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti. 

 

ADATÜB üyeleri ziyaretleri dolayısıyla Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür ederek, ovalarda gerçekleşen asayiş olayları, yolların düzgün olmamasından dolayı nakliyede sorunlar yaşadıkları ve Mobeselerin yetersiz olduğu gibi taleplerini dile getirdi.

 

Vali Demirtaş ise, kendisine iletilen sorunlar ile yakından ilgileneceğini belirterek, daima üreticilerin yanlarında olduklarını vurguladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.