TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Keleş’ten Ramazan mesajı

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Adana Bölge Müdürü Mustafa Keleş, Ramazan Ayı’na girecek olmamız sebebi ile bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Keleş’ten Ramazan mesajı

Keleş’ten Ramazan mesajı

ADANA(İLKHABER)-Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Adana Bölge Müdürü Mustafa Keleş, Ramazan Ayı’na girecek olmamız sebebi ile bir mesaj yayınladı. Keleş mesajında, “Bütün İslam âlemi ve Müslümanlar tarafından özlemle beklenen 11 ayın sultanı Ramazan'a bir kez daha erişmekteyiz. Ramazan ayı İlahi İletişimin en önemli ve etkileyici unsurlarını taşıyan çağlar ötesi mesaj yüklenen bir aydır. Kur’an-ı Kerim’in inmesi başta olmak üzere, yeryüzündeki bütün hayır ve bereketleri özünde toplamıştır. Bu ayda her yönden kat edilen mesafe diğer aylara göre çok fazladır.

Ramazanı dolu dolu yaşayan, bilerek ve anlayarak değerlendiren bir insan, diğer ayları da manen daha dolu geçirebilmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının ailemiz, milletimiz, nefsimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış getirmesini, tutacağımız oruçlarımızı, kılacağımız namazlarımızı, vereceğimiz zekât, fitre ve sadakalarımızı, yapacağımız hayırlarımızı kabul buyurmasını Yüce Allah’tan niyaz eder, tüm basın mensuplarına ve İslam âlemine hayırlı ramazanlar dilerim” ifadelerinde bulundu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.