TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Çetin ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor

Çukurova Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmayı sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Çetin ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor

Başkan Çetin ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor

 

 

 

 

Çukurova Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmayı sürdürüyor. Çukurova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sorumlu ekiplerle beraber, periyodik aralıklarla ihtiyaç sahibi ailelere ziyaretlerde bulunarak; gıda, giysi, kırtasiye ile temizlik ve medikal malzemelerinin dağıtımını yapıyor. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Sosyal belediyecilik çalışmalarımızın önemli halkalarından biri olan Gıda Bankamız ve Hayır Çarşımız ile hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü kuruyoruz. İhtiyaç sahibi hemşerilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Zorlukları, darlıkları beraber aşmak; güçlükleri hep beraber yenmek için sosyal belediyecilik anlayışı içinde, büyük bir gönül seferberliği yürütüyoruz” dedi.

 

BAŞKAN ÇETİN’DEN BİR SOSYAL PROJE DAHA
Göreve geldiği günden bu yana başlattığı sosyal projelerle gündemden düşmeyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Gıda Bankası, Hayır Çarşısı, Giysi Toplama Projesi ile hayırseverlerle halk arasında köprü oluyor. Bu gönül köprüsüne bir yenisini daha ekleyen Başkan Soner Çetin, beyaz eşya başta olmak üzere ev eşyalarını yenileyen vatandaşlardan toplanan kullanılabilir eşyaları da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Bunun için özel bir çalışma yürüten Başkan Çetin, “Halkımızın her türlü ihtiyacını karşılayabilmek adına, hayırseverlerimizle halkımız arasında köprü oluyoruz. Bu anlamdaki projelerimize de, her geçen gün bir yenisini eklemenin gururunu yaşıyoruz. Hayırseverlerimizden toplanan kıyafet, ayakkabı, mobilya gibi kullanılmayan eşyalar ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor” diye konuştu.

“GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYORUZ”

Çukurova Belediyesi kısa bir süre önce hayırseverler tarafından ulaştırılan ikinci el ev eşyalarını, daha önceden tespiti yapılan ihtiyaç sahiplerine dağıtımını gerçekleştirdi. Belediye Evleri Mahallesi, Yurt Mahallesi ve Mahfesığmaz Mahallesi’nde yaşayan ihtiyaç sahiplerine bulaşık makinesi, buzdolabı, fırın, soba, halı, yemek masası, çalışma masası, sandalye, sehpa yardımı belediye görevlileri tarafından ulaştırıldı. Yardım desteğinde bulunan hayırseverlere teşekkür eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçedeki tüm ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıldığını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.