TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gönlünün sultanını buldu

Aradığı mutluluğu sonunda bulan gazetemiz muhabirlerinden Emre Ekici, gönlünün sultanı Satış Danışmanı Selin Tuştaş ile nişanlanarak evliliğe ilk adımı attı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gönlünün sultanını buldu

Gönlünün sultanını buldu

ADANA (İLKHABER)-Aradığı mutluluğu sonunda bulan gazetemiz muhabirlerinden Emre Ekici, gönlünün sultanı Satış Danışmanı Selin Tuştaş ile nişanlanarak evliliğe ilk adımı attı.

Nail Ekici ile Helen Ekici’nin yakışıklı oğulları Emre Ekici ve Birsen Tuştaş ile merhum Nejdet Tuştaş’ın güzeller güzeli kızları Selin Tuştaş düzenlenen törenle nişanlandı. Gençlerin bu mutlu günü Ziyapaşa Mahallesi’nde bulunan kız evinde gerçekleşti. Aile büyüklerinin katılımıyla gerçekleşen sade bir törenle nişanlanmayı tercih eden Emre Ekici ve Selin Tuştaş’ı bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan aile büyüklerine teşekkürlerini sundu.  Genç çiftin nişan yüzüklerini Selin Tuştaş’ın eniştesi Yılmaz Parsak taktı. Parsak, gençlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Ardından ise, tatlılar yenildi, çikolatalar dağıtılıp, kahveler yudumlandı. İki aileden de yoğun katılımın gerçekleştiği nişan töreninde gençler nişan yüzüklerinin takılmasının ardından aile büyüklerinin ellerinden öptü. Hoş sohbetlerin edildiği, hatıra fotoğraflarının çekildiği nişan töreninde, gençler bol bol halaylar çekip, dans etti. Evliliğe ilk adımı atan Ekici ve Tuştaş’ın mutlulukları gözlerinden okundu. Biz de İlkhaber Gazetesi olarak genç çiftimize mutluluklar diliyoruz.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.