TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SELAHATTİN EYYÜBİ MAHALLE EVİ AÇILDI

Yüreğir Belediyesi Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde yeni bir mahalle evi açtı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
SELAHATTİN EYYÜBİ MAHALLE EVİ AÇILDI

SELAHATTİN EYYÜBİ MAHALLE EVİ AÇILDI

 

Yüreğir Belediyesi Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde yeni bir mahalle evi açtı. 1 dönüm alan üzerine yapılan çok amaçlı mahalle evinden bütün vatandaşlar faydalanabilecek. 250 metrekare kapalı alanı ve önünde bulunan yeşil alanı sayesinde vatandaşlar çok amaçlı kullanabilecekler. Açılışta konuşan Başkan Çelikcan vatandaşların ev sıcaklığında sohbet edeceği bir yeri hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Mahalle evinin açılışını Muhtarla ve vatandaşlarla birlikte yapan Başkan Çelikcan uygun yerler bulunduğunda yenilerini de yapmayı planladıklarını belirtti.

 

Atıl durumda ve görünümü kötü bir alanı vatandaşların kullanımına sunduklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan " Kullanılmayan ve hoş bir görüntüsü olmayan bir yerdi. Binanın tadilatını, boş alanında düzenlemesini yapıp park haline getirdik. Çevreye rahatsızlık veren bu alanı tertemiz hale getirdik.

 

Eskiden herkes birbirini tanırdı. Mahalle ilişkileri daha güçlüydü. Bu Mahallelerde sorun olmuyordu. Bu kültürümüz zayıfladı. Hizmete açtığımız bu yerde artık herkes gelip birbiriyle sohbet edebileceklerdir. İlerleyen zamanlarda buraya kitap ,günlük gazete koyarak insanların faydalanmasını sağlayacağız.

 

Eskiden kahve kültürü daha farklıydı. Kahvehanelerde kitaplar da olurdu. Bizde bu kültürü burada yaşatmak istiyoruz. Artık emeklilerimizin ve vatandaşlarımızın boş zamanlarını daha iyi değerlendireceği bir alanları var. Buraları koruyup kollayacak olan sizlersiniz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.