TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erkan’ın gururu

AOSB’de kurulan Türkiye’nin ilk özel teknik mesleki ve teknik Anadolu lisesinden 529 nitelikli öğrenci 2. hayatlarına uçtu

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2017 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2017 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Erkan’ın gururu

ADANA(İLKHABER) - Türkiye’nin Organize Sanayi Bölgeleri içerisinde kurulan ilk özel teknik meslek lisesi olan Özel Erkan AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ikinci mezuniyet coşkusu yaşandı.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde (AOSB) bulunan ve sanayicilerin ihtiyaç duyduğu nitelikli ara elemanları yetiştiren lisenin giriş binasında düzenlenen törene, Erkan Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Yaşar Tunç, Özel Erkan AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Durdu Mahmut Tokmak ve veliler katıldı.

 

Geleceği Parlak Nesiller Yetişiyor

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşan Özel Erkan AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Durdu Mahmut Tokmak, “Acısıyla tatlısıyla koca bir yılı geride bıraktık. Bugün ikinci mezunlarımızı verme şerefini ve mutluluğunu yaşıyoruz. 529 öğrencimizi kurumumuzda en iyi eğitimleri aldılar. Nitelikli bir nesil yetiştirmekten gurur duyuyoruz. Öğrencilerimizin önünde çok parlak bir gelecek var. Onları en güzel yerlerde, branşlarında söz sahibi bir konumda göreceğimize inanıyor ve hayatlarında başarılar diliyorum.’’ dedi.

 

Kepler Havaya

Bayrak devir teslim töreniyle devam eden mezuniyette, 2016-2017 eğitim öğretim yılı okul birincisi açıklandı. Gösterdiği üstün gayret ve elde ettiği başarıyla okul birincisi olan Veysel Oruç, ödülünü Erkan Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Yaşar Tunç’un elinden aldı. Tunç,

“Bütün öğretmen arkadaşlarımız ve personellerimiz olarak tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Bir yarış içerisindeydiniz, bu yarışı hepiniz bitirdiniz. Bu yarışta da bir birinci vardı o da Veysel Oruç oldu. Bundan sonraki hayatınızda daha nice yarışlara gireceksiniz. Hepinizin farklı başarılara imza atacağına gönülden inanıyorum.’’ şeklinde konuştu.

Konuşmaların ve ödül töreninin ardından Özel Erkan AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunları keplerini havaya atarak mezuniyet coşkusunu yaşadı. 

 

Açılışı Erdoğan Yapmıştı

 “Zor bizimle kolaydır” sloganıyla 1988 yılında çıktığı yolda, geride bıraktığı mezun ordusuna yeni neferler katma hedefine emin adımlarla yürüyen Erkan Eğitim Kurumları’nın en önemli yatırımlarından olan Özel Erkan AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, sanayi tesislerinin nitelikli ara eleman taleplerini karşılamak amacıyla 2013 yılında kuruldu. 94 derslikte; kimya, tekstil, makine, elektrik-elektronik, metal, plastik ve yenilenebilir enerji branşlarında eğitim verilen okulun açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.