TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çetin: İftar çadırı geleneğimiz sürecek

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her cuma saat 14.00'te Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlediği Halk Günleri'ne aralıksız devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2017 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2017 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çetin: İftar çadırı  geleneğimiz sürecek

ADANA ( İLKHABER ) -  Geçtiğimiz cuma günü Halk Günü'nde halkla buluşan Başkan Soner Çetin, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlediği Halk Günü'nde yakın dönemdeki etkinlikleri de halkla paylaştı.

Ramazan ayının  huzur ve barış getirmesini dileyen Çetin, her sene olduğu gibi bu sene de Çukurova'da iftar çadırları kuracaklarını ifade etti. Çetin, "Çukurova'da iftar çadırı geleneğimiz devam edecek. 29 Mayıs Pazartesi günü Belediye Evleri Mahallesi'nde iftar soframızı kurmaya başlayacağız ve Ramazan boyunca her mahallemizde iftar çadırımız olacak. Biliyorsunuz, ekonomik sorun toplumun kanayan yarası. Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği; komşusu açken tok yatan bizden değildir. Bu eksende Gıda Bankamız, Giysi Toplama Kutularımız ve ev eşyası yardımlarımızla sosyal belediyecilik görevimizi yerine getiriyoruz. Bu Ramazan süresince, iftar çadırının yanı sıra, gıda kolisi de dağıtacağız. Etrafında ihtiyaç sahibi olduğunu düşündüğünüz komşularınız, tanıdıklarınız varsa, hemşehrilerimizi bize yönlendirebilirsiniz." bilgisini verdi.

 

"YAZ ETKİNLİKLERİMİZ BAŞLIYOR"

Çukurova halkına verdiği sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalıştıklarını aktaran Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yaz boyunca etkinlikler gerçekleştireceklerini söyledi. Çetin, "Belediyemiz etkinlikleri yaz geldi diye bitmiyor. Çocuklarımız yüzme öğrensin diye yüzme kursu kayıtlarımız 5 Haziran Pazartesi günü başlıyor. İlk ve tek engelli yüzme havuzumuz faaliyete geçiyor. 1 Haziran Perşembe günü Türkan Saylan Spor Tesisleri'nde Yaz Futbol Okulumuz açılıyor. Malzeme dağıtımı da gerçekleştireceğimiz bu okulda eğitim gören gençlerimiz çeşitli tesislerde Çukurova Belediyespor ve başka kulüplerde futbol hayatlarına devam ediyor" dedi.

3 Haziran Cumartesi günü saat 20.00'de Nazım Hikmet'i Anma Etkinliğine ise tüm halkı davet eden Çetin, "O gün konuklarımız Yetkin Dikinciler, Senem Demirci, İklim Tamkan olacak. Bu muhteşem etkinlik için Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde buluşalım" diye konuştu.

TEKBAŞ’TAN TEEKKÜR PLAKETİ

Konuşmanın ardından Çukurova Edebiyatçılar Derneği Başkanı Halise Tekbaş, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e 2015-2016’da kültür ve sanata verdiği destekten ve ayrıca 3. Uluslararası Çukurova’da Türk Dünyası, Şiir ve Müzik Festivali’ne gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür plaketi sundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.