TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ASKİ'den yaşlılara müjde

ASKİ, yardıma muhtaç 65 yaş üstü vatandaşlara % 50 indirimli tarife uygulayacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2017 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2017 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ASKİ'den yaşlılara müjde

ADANA(İLKHABER) - Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, yardıma muhtaç 65 yaş üstü vatandaşları unutmadı.

"2022 sayılı 65 Yaşını Doldurmuş Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkındaki Kanun" kapsamındaki kişilerin müstakil sayaç takılı olan ve ikamet ettikleri meskenlerine ASKİ Genel Kurulu'nda alınan kararla indirimli tarife uygulanacak. ASKİ; şehit aileleri, gaziler ve engelli vatandaşlardan sonra yardıma muhtaç 65 yaş üstü yaşlılara da %50 indirimli içme suyu vermiş olacak.

Yürürlüğe giren ve uygulaması başlayan indirimli tarifeden yararlanmak isteyen aboneler, ASKİ Genel Müdürlüğü'ne, ilçelerde bulunan Şube Müdürlüklerine veya Şube Şefliklerine bizzat giderek abonelik işlemlerini yaptırabilecekler.

Projelerin tam gaz devam edeceğinin altını çizen ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu, ''ASKİ Genel Kurulumuzda alınan karar doğrultusunda 65 yaş üstü yardıma muhtaç vatandaşlarımızın %50 indirimli tarifeden yararlanmalarını sağlıyoruz. Bu karar ile birlikte birçok projede bizleri destekleyen başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü'ye, ASKİ Genel Kurul Üyelerine ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.