TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Durak: Osmangazi marka olacaktır

4 Haziran Pazar günü yapılacak ara seçimle yeni muhtarını seçecek olan Osmangazi Mahallesin’e muhtar adayı olan gazeteci Cengiz Durak, " İnşallah seçilirsem Osmangazi Mahallesi’ni Adana’mızın en güzel mahallesi yapacağım." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Durak: Osmangazi marka olacaktır

Durak: Osmangazi marka olacaktır

 

 

ADANA(İLKHABER) - 4 Haziran Pazar günü yapılacak ara seçimle yeni muhtarını seçecek olan Osmangazi Mahallesin’e muhtar adayı olan gazeteci Cengiz Durak, " İnşallah seçilirsem Osmangazi Mahallesi’ni Adana’mızın en güzel mahallesi yapacağım." dedi.

 

2014 seçimlerinde ilk defa Mahalle statüsüne kavuşarak muhtarlık olan Osmangazi Mahallesi sakinleri mevcut muhtarlarının istifası nedeniyle 4 Haziran pazar günü Bilge Kağan İlköğretim okulunda yeni muhtarını seçmek üzere sandık başına gidecek. 

 

Gazeteci Muhtar Adayı Cengiz Durak yaptığı açıklamada, mahallenin sorunlarına işaret ederek seçilmesi halinde yapacaklarını açıkladı ve şöyle dedi:

" Osmangazi Mahallemiz konum olarak Adana'mızın en güzel coğrafyasında bulunup imar alması ve büyümesi bakımından son derece önem arz eden bir mahalle olmaktadır. Temiz havası, suyu, ağaçlık alanlarıyla adeta bir doğa cenneti olan Osmangazi mahallemiz hak ettiği hizmetlere kavuşması durumunda Adana'nın en yaşanabilir mahallesi olmaya aday olacaktır.

Mahallemizin acilen Devlet imkanlarıyla tanışmalıdır. Postana, banka veya ATM, mobese kamerası, asayiş uygulamalarının arttırılması, yolların ve parkların bakımı ve onarımı, yeni parklar ve sportif imkanların arttırılması, sosyal ve kültürel çalışmaların hayata geçirilmesi, sportif faaliyetlerle gençlerin buluşturulması acil yapılacak ve üzerinde durulacak konular arasındadır. İnşallah Mahalle Halkımız bizlere olan desteklerini sandığa taşıyarak muhtar seçilmeme olanak tanırlarsa Allah'ın izni ile onları utandırmayacak ve elimden geleni fazlasıyla yapacağım."

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.