TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Anne Meclisi Derneği Adana’da temsilcilik açtı

Anne Meclisi Derneği’nin Anadolu’da başlatmak istediği toplumsal farkındalığı amaçlayan kadın hareketine Adana Kent Konseyi ev sahipliğinde start verildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Anne Meclisi Derneği Adana’da temsilcilik açtı

Anne Meclisi Derneği Adana’da temsilcilik açtı

 

 

ADANA(İLKHABER) - Anne Meclisi Derneği’nin Anadolu’da başlatmak istediği toplumsal farkındalığı amaçlayan kadın hareketine Adana Kent Konseyi ev sahipliğinde start verildi.

İstanbul’da kurulan ve Anadolu’nun çeşitli illerinde de faaliyetlerine devam etmek isteyen Anne Meclisi Derneği, Adana’da temsilcilik bazında çalışmaya başladı. Anne Meclisi Derneği Adana il Temsilciliği’ne Adana Kent Konseyi bünyesinde çalışmalar yapan Begüm Küçükbağcı seçildi.

Kadın-erkek ayrımı yapılmaksızın eğitimci, avukat, iş kadını, psikolog, çocuk gelişim uzmanı ve ev kadınlarından oluşan 10 kişilik gönüllü ekibi, Anne Meclisi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Oya Kalender ve Yönetim Kurulu Üyesi  Doç. Dr Nilüfer Çelikkol’un katılımıyla, Adana’daki ilk toplantısını Tarihi Kız Lisesi Binası’nda gerçekleştirdi.

Derneğin misyonu, vizyonu, hayata geçirilen projeleri ve geleceğe dair toplumsal hareketin tamamlayıcı unsurlarıyla ilgili üyeleri  bilgilendiren Oya Kalender, ev sahipliği ve iş birliği teklifi için Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan’a, desteklerinden ötürü de Kadın Meclisi  Başkanı ve yürütme kurulu üyelerine teşekkür etti.

Diyalog kültürünün tamamlayıcı misyonunu üstlenen Kadın Meclisi’nin, bu ve benzeri ulusal organisazyonlara  katılımı ve desteğinin süreceğini belirten Kadın Meclisi Başkanı Cennet Ünal,  bilinç oluşturmak adına kurulacak her türlü iş birliğine açık olduklarını, Anne Meclisi’nin de Adana’da başlatılacak olan tüm yatırım projelerine destek vereceklerini, bu bağlamda Anne Meclisi temsilciliğinin Kadın Meclisi Yürütme Kurulu’nda da temsil edeceğini belirtti.

Anne Meclisi Adana İl Temsilciliği bünyesinde yapılacak çalışmalar, Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi web sitesinden takip edilebiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.