TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüreğir’de imza günü

Yüreğir Belediyesi’nin düzenlediği İmza Günü etkinliğinde Yazarlar Ümmühani Moroğlu, Yüksel Mert ve Talat Özyürek kitaplarını imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yüreğir’de imza günü

Yüreğir’de imza günü

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - Yüreğir Belediyesi’nin düzenlediği İmza Günü etkinliğinde Yazarlar Ümmühani Moroğlu, Yüksel Mert ve Talat Özyürek kitaplarını imzaladı. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan “Çocuklarımızı kitaplarla çok erken yaşlarda buluşturmalı, sevdirmeliyiz.”dedi.

 

 

“HEDEFİMİZ KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞI KAZANDIRMAK”

Yüreğir Belediyesi çocukları ve gençleri daha fazla kitap okumaya teşvik etmek ve kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak amacıyla ‘İmza Günü’ etkinliği düzenledi. Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Yazarlar Ümmühani Moroğlu ‘Söz’, Yüksel Mert ‘Öğrencilere Bilmeceler’ Talat Özyürek ise ‘Üç Maymunun Ölümü’ isimli kitaplarını imzaladılar.

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan yazarların söyleşisinden önce yaptığı konuşmada kitap okumanın önemine vurgu yaptı. Bilginin, hayatın, öğrenmenin okumayı sevmekle başladığını dile getiren Başkan Çelikcan “Yüce dinimiz İslam’ın ilk emri de bildiğiniz gibi ‘Oku’dur. Ne yazık ki çok okuyan bir toplum değiliz. Çocuklarımızı kitaplarla çok erken yaşlarda buluşturmalı, sevdirmeliyiz. Yüreğir Belediyesi olarak düzenlediğimiz bu etkinlikte çocuklarımızı kitaplarla buluşturmayı, onlara daha çok kitap okuma alışkanlığını kazandırmayı hedefledik. Bu konuda anne, baba, öğretmen ve bizlere çok işler düşüyor.” şeklinde konuştu.

 

Yüreğir Belediyesi Kültürevleri öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği programın ardından yazarlar oluşturulan stantlarda kitaplarını imzaladılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.