TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü DJ Doğuş Çabakcar: İnsanları eğlendirmeyi seviyorum

Yeni kuşak işletmeciler Engin Elçi ve Murat Hakgözi'nin başında olduğu Next Republic'in bahçe açılışı yapıldı. Özel davetlilerin katıldığı açılışta müzikleriyle davetlilere unutulmayacak anlar yaşatan ünlü Dj Doğuş Çabakcar ile bir söyleşi gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2017 19:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2017 19:11
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ünlü DJ Doğuş Çabakcar: İnsanları eğlendirmeyi seviyorum






RÖPORTAJ: MURAT YILDIRIM
Sorularımızı cevaplayan Doğuş Çabakcar, önümüzdeki 5 yılda yeni projelerle geleceğini söyledi.
Kendinizden bahseder misiniz?
"1987 doğumluyum çocukluğum Ankara'da geçti. 10 yaşındayken İstanbul'a taşındık. Fen Lisesi'nde okudum. İşletme eğitimi aldım. İçimdeki müzik tutkusunu kıramadığım için Dj olmaya karar verdim. Hiç pişman değilim. Çocuklarım Aslan ve Kaplan'la vakit geçiriyorum. İşimden dolayı sosyal olduğum için arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Halı saha maçlarına ve Play Station turnuvalarına katılmayı severim".
Bu işe ne zaman başladınız?
"Geçenlerde bir bakayım dedim hatta bilgisayarıma baktım. Ben 8-9 senedir falan çalıyorum dedim ama kayıtlarıma baktığımda 12-13 yıldır yaptığımı gördüm. 2002-2003'te Uludağ'daki otelimizde başladım. O dönemde fazla para kazanamıyordum. 2004'ten itibaren ilk kez bu işten para kazanmaya başladım".
Nasıl karar verdin Dj olmaya?
"Bu bir karar değildi aslında. Hayatın böyle kendi kendine bana getirdiği bir şeydi. İşletme eğitimi alırken bazı şeylerden sıkılmıştım. Müzik beni kendime getiriyor rahatlatıyordu. O dönemde kendi çaldığım müzikle insanların eğlendiğini görünce ve bu duygunun bana bir zevk yaşattığını anlayınca Dj olmaya karar verdim".
"YENİ PROJELER HAZIRLIYORUZ"
İlerisi için planlarınız nelerdir?
"30 yaşıma kadar bir şeyler yaptım. Bunları yaparken de birçok şeyi de ertelediğimi gördüm. Şimdi bu ertelediğim kısımları yapmak istiyorum. Bir süredir parçalar çıkarıyor ve yapıyoruz ama gerekli önemi verememişiz onlara. Şimdi çok iyi bir ekip kurduk. Çok güzel insanlarla beraberim. Hep birlikte çok güzel yeni projeler hazırlıyoruz".
Adana'yı nasıl buldunuz?
"Adana'yı çok sevdim. Bundan önce 2013 yılında bir düğüne gelmiştim. Bu geldiğimde muazzam eğlendim. Bu kadar güzel bir kalabalık olacağını zannetmiyordum. Hatta ben sönük kaldım kalabalık içinde. Next Republic işletmecileri dostlarım Engin Elçi ve Murat Hakgözi'ye teşekkür ediyorum. Misafirperverlik son derece olağanüstüydü ve yine gelmek isterim".


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.