TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demirspor Hasan Şaş ile anlaşıyor

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, görevi yeni başkan Mehmet Gökoğlu’na devretti.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2017 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2017 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Demirspor Hasan Şaş ile anlaşıyor

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) – TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da 30 Mayıs’ta yapılan kongrenin ardından devir teslim töreni düzenlendi. Bir önceki başkan, Sedat Sözlü, Gökoğlu'na görevi gönül rahatlığıyla teslim ettiğini belirterek, ‘’Sabırlı olursak kesin başarılı oluruz buna inanıyorum.’’ dedi. Yeni Başkan Gökoğlu ise Sözlüye teşekkür ederek, teslim aldıkları bayrağı daha iyi yerlere taşımaya devam edeceklerini belirtti.

Adana Demirspor Aytaç Durak tesislerinde bugün devir teslim töreni gerçekleşti. Divan Başkanı Aziz Erbek, Sedat Sözlü’den devraldığı yönetimi yeni başkan Mehmet Gökoğlu’na devretti.

Devir teslim töreninde konuşan Divan Başkanı Aziz Erbek, ‘’Tüzüğümüzün 15.maddesi gereğince divan başkanı ve üyeleri yeni seçilen başkana ve yönetime eski başkandan alınan yönetimi devreder denilmektedir. Biz de Adana Demirspor Kulübü olarak yasaya usule ve tüzüğe uyan bir kulübüz. Bunun için burada devir teslimini gerçekleştiriyoruz. Hayırlı olsun’’ dedi.

Ardından söz alan eski başkanımız Sedat Sözlü, önemli bir kongre atlattıklarını belirterek, “İki yıl acısıyla tatlısıyla başkanlık yaptım. Sıkıntılar yaşadık. Neticesinde bugünlere geldik. Ancak kazasız belasız atlattık. Bu yıl atlattığımız sendrom bize acı tecrübe oldu.’’ Dedi.

Koongreye aday olmayacağını daha önce belirttiğine vurgu yapan Sözlü sözlerine şöyle devam etti;

‘’Geçtiğimiz yıl finalde penaltılardan elenen, süper ligi kıl payı kaçıran bir takımdan, bu yıl sıkıntılı bir suruma düştük.  Görünen o ki, geçen yıl oynadığımız finalin etkisinden çıkamamışız. Önemli olan da o sıkıntılı süreci atlatmaktı ve çok şükür atlattık.

‘’SABIRLI OLUNURSA, BU TAKIM BAŞARILI OLACAKTIR’’

Daha önce kongrede aday olmayacağımı belirtmiştim ve olmadım. Yapılan kongre sonrası daha öncede Adana Demirspor’a hizmet etmiş ve başarılı bir iş adamı olan Mehmet Gökoğlu başkanlığı kazandı. Geçmişte Adana Demirspor’a çok önemli hizmetler vermiş olan Mehmet Gökoğlu, Nilay Ateşoğulları ile bir yarışa girmiş ve kazanmıştır. Mehmet Gökoğlu Demirspor’u ikinci ligden birinci lige çıkaran birisidir. Kendisini kutluyorum ve hayırlı olsun diyorum. Taraftarımız sabırlı olsun. Bu takımın başarılı olacağına inanıyorum.’’

Görevi devir alan Mehmet Gökoğlu Adana Demirspor tarihinde ilk defa devir-teslim töreni gerçekleştirildiğini söyledi.

Sedat Sözlü’nün kulüp için iyi işler yaptığına vurgu yapan Gökoğlu, ‘’Sedat Sözlü başkan iki yıl boyunca kulübün bayrağını taşıdı. Dört yıl önce geldiğim bu tesislerde büyük değişiklikler gördüm. Sedat Sözlü’yü tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. İlk yıl finale kadar gittikleri halde penaltılarda kaybettiler. Bazen insana şans faktörü de gerekiyor. Futbolda da durum böyledir. Elinizden gelen her şeyi yaptığınız halde şans sizden yana olmayınca kaybedebiliyorsunuz. Sedat başkan yine bizimledir. Her türlü desteğini alacağız.’’ Dedi.

Teknik direktör konusuna da değinen Gökoğlu sözlerini şöyle sürdürdü; ‘’Teknik direktör olarak yönetim olarak Hasan Şaş’ta karar kıldık. Kendisini Adana’ya davet ettik. Bugün-yarın gelecek, transfer komitesi ile görüşmeler yapacak. Anlaşır ve ya anlaşamayız geldiğinde görüşüp göreceğiz. Şuan da önceliğimiz Hasan Şaş’tır. Anlaşamaz isek düşündüğümüz bir iki aday ile görüşmeler yaparız.

Transfer konusunda ortak bir karar vereceğiz. Yarın gelecek olan teknik direktöründe farklı istekleri, yönetiminde farklı istekleri olabilir. Ancak, ortak karar vererek transfer konusunu yapacağız.

Sedat Sözlü bundan sonra da bizimle birlikte çalışacak. Eski başkanların da desteğini istiyorum. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarla yeni bir sayfa açarak bu bayrağı daha da ileri taşımak istiyoruz.

Adana Demirspor’un hedefi ne olur? Şampiyonluk bu sene de olabilir seneye de olabilir. Adana Demirspor’da hedef her zaman vardır. Hedefimiz için de elimizden gelen her şeyi yapacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın.’’

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.