TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Her organizasyonda daha büyük hayallere koşuyoruz"

"Open Organizasyon sadece Adana'da değil Türkiye’nin diğer birçok şehrinde de güzel işler yapıp, adından söz ettirecek. Güzel günlerin mimarı olmaya; doğru işi doğru şekilde doğru yerde yaparak devam edeceğiz" diyen orgaizasyon sektörünn başarılı ismi Şehmus Sönmez 8 yıl önce başlağı yolculuktaki yeni hedeflerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2017 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2017 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
"Her organizasyonda daha büyük hayallere koşuyoruz"

"Her organizasyonda daha
büyük hayallere koşuyoruz"



RÖPORTAJ: MURAT YILDIRIM


Open Organizasyon'un kuruluş sürecinden bahseder misiniz?


"Bundan 8 yıl önce bir umutla başladım bu işe; her şey aslında küçük adımlarla, büyük hayallerle ve sıfırdan başladı. Başka insanların hayal ettikleriyle benim hayallerim daha da büyüdü. Her geçen yıl daha da çok çalışmaya, daha çok üretmeye, daha çok hayal etmeye başladım. Yoktan var etmenin, var oldukça büyümenin, büyüdükçe daha da çok çabalamanın hazzını duydum. Yılmak, söylenmek, suçlamak yerine hayallerimden aldığım enerjiyle Open Organizasyon’u bu noktaya getirdim. Başarı, bazen hayal ettiğini hayatında görmektir. Bazen sıfırdan zirveye çıkmak. Bazen bir işi en iyi yapanlardan biri olabilmek; bazen dün yaptığın işi bugün daha iyi yapabilmektir. O yüzden hala başarıya ulaşmış sayılmam. Daha çok çalışmak, hayal etmek ve üretmek için yeni yeni nedenler olacak yıllar geçtikçe. Tabii ki Open Organizasyon sadece benim çabamla bu seviyeye gelmedi; dünden bugüne, benimle birlikte çabalayan, yorulan, emek veren, koşuşturan tüm Open Organizasyon ekibimin, tüm iş ortaklarımın, üzerimden desteğini eksik etmeyen saygıdeğer büyüklerimin, ailemin ve sevgili eşimin de katkıları ve destekleri ile geldik bugünlere."

"BUNDAN SONRA BEN DEĞİL OPEN
ORGANİZASYON KONUŞACAK"

Adana'nın dışında yeni dönemde hedefler nereler?

"Ben organizasyonu çok halkalı bir zincire benzetirim. Önemli olan halkaları eksiltmeden ve bozmadan, zinciri bir bütün olarak işin sonuna taşımaktır. Bizimde organizasyonlarda ki tek hedefimiz budur. Zaten o zincir bozulmadan organizasyonun sonuna geldiysek bizden keyiflisi, bizden mutlusu yoktur. Müşterilerimizin memnuniyetini görmek, yaptığımız işin belkide en keyifli yanıdır. Sizce de emek verilen bir işin sonunda; övgü sözcükleri duymak, mutlu yüzleri görmek, "iyiki sizi tercih etmişiz" sözleriyle günü bitirmek en keyifli duygu değil midir? Artık Open Organizasyon kendi benliğine, kalitesine ve hedeflerine sahip, ismiyle öne çıkan bir firma haline geldi. Bundan sonra ben değil, Open Organizasyon konuşacak. Daha büyük hayallere imza atıp, daha çok insanı mutlu edebilmek için çabalayacak. Sadece Adana'da değil Türkiye’nin diğer birçok şehrinde de güzel işler yapıp, adından söz ettirecek".

"GÜZEL GÜNLERİN MİMARI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Yurtdışı ürün ve proje satışları ne durumda?

"Geçen senelerde başlayıp, giderek hacmini büyüttüğümüz yurtdışı ürün ve proje satışına Almanya, Fransa, Belçika ve Hollanda'da devam ediyoruz. Avrupa‘da ki müşteri portföyünü arttırarak, Türkiye'de yaşattığı görsel güzelliği daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyoruz. En önemlisi de; bu hedefleri gerçekleştirebilmek için, bu meşakkatli işi daha da severek, çabalayarak, belki günlerce uyumadan çalışarak, hayaller üreterek, aşk ile yapıyoruz. Güzel günlerin mimarı olmaya; doğru kişi olarak, doğru işi doğru şekilde doğru yerde yaparak devam edeceğiz. Kaliteden taviz vermeden, geniş ürün, renk ve fikir çeşidiyle, kendi iç alkışıyla ilerleyerek, yüksek bir hayat enerjisiyle, zor zamanlardan güçlenerek çıkarak ve anlamlı ayrıntılara ödünsüz özen göstererek büyüyüp, Open Organizasyon’u daha da büyüteceğiz."    






Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.