TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Liselilerden iyilik hareketi

amazan ayı dolayısıyla okul bünyesinde kampanya başlatan Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, çok miktarda giyim eşyası topladı. Öğrenciler, daha sonra, topladıkları giyim eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Türkiye’nin iyilik hareketi Türk Kızılayı’na teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2017 16:07
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2017 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Liselilerden iyilik hareketi

ADANA (İLKHABER) - Adana’da Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, ihtiyaç sahipleri için topladıkları giyim eşyalarını Kızılay’a teslim etti.

Ramazan ayı dolayısıyla okul bünyesinde kampanya başlatan Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, çok miktarda giyim eşyası topladı. Öğrenciler, daha sonra, topladıkları giyim eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Türkiye’nin iyilik hareketi Türk Kızılayı’na teslim etti. 

“KIZILAY’LA ORTAK PROJELERE DEVAM”

Okul Müdürü Necla Kayıklık, öğrencilerin düzenlediği bu kampanya ile toplanan eşyaların mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaşacak olmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini belirtti. Önümüzdeki eğitim-öğretim döneminde de Kızılay’ın çalışmalarına okul olarak katkı sunacaklarını ifade eden Kayıklık, “Türk Kızılayı Adana Şubesi ile ortak projeler geliştirip, öğrencilerimizle birlikte topluma yararlı işler yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

“KIZILAY’IN FAALİYETLERİ GENÇLERLE ARTACAK”

Türk Kızılayı Adana Şube  Başkanı Ramazan Saygılı da Kızılaycılık ruhu ile gerçekleştirdikleri faaliyetler için öğrencilere teşekkür etti. Saygılı, "Hem derslerinde başarılı hem sosyal projelerde gönüllü olarak çaba sarf eden güzel gençlerimizin olduğunu görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Kızılay, sizin gibi gençler sayesinde faaliyetlerini artırarak devam ettirecektir. Tekrar siz yardımsever öğrencilerimize ve okul yöneticilerimize, bu mübarek günlerde böylesine hayırlı işler yaptığınız için teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.