TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demirspor’da teknik direktör arayışları devam ediyor

Hasan Şaş ile anlaşamayan Adana Demirspor, 12 Hazirana kadar teknik direktör işini bitirmeyi düşünüyor

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2017 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2017 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Demirspor’da teknik direktör arayışları devam ediyor

Serhat ŞANLI

ADANA (İLKHABER) - TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da kulüp başkanı Mehmet Gökoğlu, teknik direktörlük için 3-4 isimle görüştüklerini söyledi. Önümüzdeki haftaya kadar yeni teknik adamın netleşeceğini ifade eden Gökoğlu, Hasan Şaş konusu hakkında da bilgiler verdi.

Aytaç Durak Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu, Hasan Şaş ile anlaşmada bir sorun olmadığını belirterek, asıl sorunun yardımcılarının şartları olduğunu söyledi.

Hasan Şaş ile görüşme sonrası, kendisine bilgi verilmemesini doğru bulmadığına değinen Gökoğlu konuşmalarına şöyle devam etti;

‘’Bugünkü toplantımızın nedeni bir anda Türkiye’nin gündemine oturan teknik direktör Hasan Şaş’ın Adana Demirspor’a getirilmesi ile ilgilidir.

HASAN ŞAŞ PARA KONUSUNU BİZE BIRAKTI

Hafta sonu Hasan Şaş ile bir görüşme yapıp kulübe davetimiz oldu. Hasan Şaş ile transfer komitemiz ile birlikte bir görüşme yaptık. Kendisi ile anlaşma yaptığımıza dair ve ya imza atmaya gelmemişti. Görüşmemizde kendisi para olarak bize herhangi bir miktar vermedi. Para işini bize bıraktı. Bizim ile para konuşmayacağını belirtti. Kendisi başlar ise, kısa bir süre sonrası başarısız olup kulübü bırakması sonucu hak ettiği parayı alacağını belirtti. Hak etmediğini istemeyeceğini belirtti. Ben kendisi ile 2 yıllık anlaşma yapmayı istediğimi belirttim. Kendisi de bırakırsam 2 yıllık anlaşma yapsam dahi, hak ettiğimi alırım fazlasını istemem dedi. Dört yardımcısı var ben onların durumunu sordum. Görüşmemizde yardımcılarından Ersin Aka da vardı.

KULÜBÜMÜZÜN HAKLARINI KORUYACAĞIZ

Biz yönetim kurulumuz ile birlikte aldığımız karara göre bu kulübümüzün haklarını koruyacağız. Her şeyi kulübün menfaatlerini koruyacağız. Ersin Aka kulübümüzde 3 kez görev yaptı ve dördüncü kez kulübümüze geliyor. Burada görev yaptığı son dönemde 2 yıllık anlaşması vardı. Bir yıllık ücretini hak etmediği halde tahsil etmiş.

HASAN ŞAŞ BİZİ ARAMADI

Görüşme sonrası kendisi bize o gün akşam saat 17:oo’de cevap vereceğini belirtti. Ancak o gün için her hangi bir saatte bana cevap gelmedi. Kendim aradım Hasan Şaş’ın telefonuna ulaşamadım. O günden beridir herhangi bir görüşme de yapmadık.

MUHTEMELEN HASAN ŞAŞ’IN YARDIMCILARINDA SORUN VARDI

Bu tür işlerde anlaşmaların iyi yapılması gerekir. Daha önce buralı teknik direktörün biri 12 maç sahaya çıkmış ancak tek taraflı fesih yapınca, 326 bin lirasını almış, 435 bin lirasını da şu anda federasyon borçlarının içerisinde görülüyor. Bunun gibi birçok örnek verebiliriz. Bu tür hatalara düşmemek için yönetimimiz karar aldı. Hasan Şaş konusu da almış olduğumuz bu karar etkili oldu. Hasan Şaş konusunda hiçbir sorun yoktur. Muhtemelen yardımcıları ile arasında bir anlaşmazlık yaşandı. Onların istekleri vardı ve o nedenle anlaşma olmadı. Bizim ile arasında hiçbir sorun yoktur. Ancak bizi arayıp cevap vermeleri gerekirdi.

Biz aslında daha önce olması gereken bir kuralı getirdik. Biz raydan çıkan Demirspor’u tekrar raylara çıkaracağız. Her şeyi düzene sokacağız. Başka alternatifler açısından görüşmelerimiz devam ediyoruz. Biz yoluma bakacağız. Belirttiğimiz gerekçeleri futbolcu transferlerinde de uygulayacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.